BabyDriver_B1_EE_previewÜks huvitavamid märuleid mida olen vaatamas käinud üle saja aasta. Üldjuhul sellised ulmevabad püssitamised ma vaatan kodus suurest igavusest ära, aga sellele filmile tegin erandi. Erandi just sellepärast, et see tüüp kes peaosas autoga ringi paarutab, teeb seda ise. Oli juutuubis klipp kus näidati kuidas ta reaalselt õppis neid trikke. Full respect talle.

Muidugi sooviks ma tutvuda inimestega kes neid eesti keelseid nimesid filmile välja mõtlevad. Võrreldes inglise keelse pealkirjaga on see nüüd küll nagu öö ja päev. Võiks ju vähemalt midagigi originaalile sarnaneda, arvan ma.

Film ise oli tempokas, saladuslik ja põnev. See oli ka vist esimene film mida läksin vaatama ilma, et oleksin treilerit näinud. Ainus asi mis olingi näinud see juutuubi video kus räägiti kuidas neid auto sõite seal tehti ja õpiti. Minu jaoks oli peaaegu kõik nägemata, aga Evelinist sain aru, et muidu oli parimad kohad ikka treileris olnud. Võin siis öelda, et õnneks ma seda pole näinud 😀

source (5).gif

Kaamera tööd kiidan, kuna seal oli korralikult sellist slow-effecti, aga mitte üleliia palju ning polnud ka liiga slow. Vahest on osades filmides nendega nii üle pingutatud, et muudab tüütuks. Jääb pigem mulje, et on üritatud filmi 90 minutit kuidagigi täis saada. Film kestis 1 tund ja 50 minutit. Kujutate ette, et ma arvestasin kusagil 90 minutiga nagu ikka, aga õnneks ei hakanud seda nihelemist väga hullult pihta ehk film oli põnev. Siinkohal avalik vanandus minu ohvrile kes istus rida eespool. Ma testi ei tahtnud sulle vastu tooli kolm korda lüüa.

Lisaks võin teile rääkida kui normaalselt haige inimene ma ikka olen. Ma tean, et ma lähen vaatama filmi ning ma koguaeg siplen kinos, aga ilmselt peab härra panema peale rühti toestavad rihmad. Need siis on sellised asjad mis hoiavad sinu selga võimalikult sirgelt ja need kisuvad täie pasaga kaenla alt. Vahepeal surevad käed välja kuna veri on kusagil õla juures kinni jäänud, aga muidugi peab selle just kino ajaks peale panema. Vähe sellest, et üks rihm jookseb üle rinna piirkonna mis tekitab tunde nagu oleksin naine kes tahab sugu vahetada ja varjan sellega oma rindasi 😀

giphy (60).gif

Tagasi siis filmi juurde, siin on väike ülevaade mis seal toimub:

Andekas ja noor põgenemisautojuht (Ansel Elgort) summutab muusikaga müra, et oma töös parim olla. Unelmate tüdrukut (Lily James) kohates näeb Baby võimalust kuritegelik elu selja taha jätta ja uut alustada. Kui teda aga sunnitakse krimibossi (Kevin Spacey) heaks töötama, peab ta oma tegude tagajärgedega silmitsi seisma, sest nurjunud rööv seab ta elu, armastuse ja vabaduse ohtu.

 

Advertisements

Üks kommentaar “[267] Põgenemise rütm (Baby Driver)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s