Kevadele kohaselt on ikka mõni uus koht Pärnusse avatud kas siis ainult suveks või kogu aastaks. Macki kohta esialgu ei oskagi öelda kas ta on ainult suveks või kogu aastaks, aga üle me selle tšekkasime.

Kes veel ei tea siis tegu on restoraniga mida Tallinnas on kolm ja kunagi vist oli ka Tartus ning nüüd on ka Pärnul au seda asutust omada. Iseenesest on asukoht hea, rand ja baila baila, aga kui sa autoga lähed sinna on üks paras peavalu see parkimine. Tahaks ikka ju võimalikult lähedale parkida, aga seal ees ei tohi autoa seisma jääda. Kuna tegu oli nädala sisese päevaga ja õhtune aeg siis riskisin koos ühe mersuga ning jätsin auto keelu tsooni. Muidugi tuleb arvestada et mingi aeg on ka tasuline parkimine.

Esmalt soovisime tutvuda aia küljes oleva menüüga, et kas midagi sobivat üldse leidub seal. Kohe jooksis teenindaja meie juurde ja pakkus, et võiksime ikka sisse tulla ja lauas istuda. Viisakalt keeldusime ning vaatasime menüüd edasi. Nüüd oli see awkward moment kus teenindaja jäi meie kõrvale seisma ning me ei saanud otseselt arutada kas meile meeldib see koht või mitte. Otsustasime siiski jääda sinna.

18765915_10155482648118010_3127038481768988259_n.jpg
Terass

Lauataga sai siis menüü veel korra üle tšekatud, aga kui ma hakkasin burgeri koostisosadesse veidi süvenema siis mul polnud õrna aimugi mis osad asjad olid. Nüüd kui hiljem tagantjärgi googeldan siis oleksin ikkagi arusaanud mis need on 😀 seega peavad pildid olema kõrval nagu Baby Backis. Sel hetkel veel suvalt tellisin mina endale Vegase burksi ja Evelin võttis grillitud seakaelakarbonaadi.

Kuna istusime sisse siis eeldasime, et seal on soojem kui väljas, aga kuna kõik uksed olid pärani lahti siis tuuletõmbega oli ikka küllaltki jahe. Inimesed kes istusid õues päikse käes tundsid küll soojalt ennast. Seda vist jõudsimegi seal arutada, kui juba toidud lauda tulid. Selline tunne nagu oleks pool juttu alles rääkimata jäänud.

19403653_10209879132440551_467773701_o
Vegas burger
19449437_10209879132400550_1506728477_o
Grillitud seakaelakarbonaat

Ma ei tea kuidas teistele tundub, aga kaelakarbonaadi praad näeb kuidagi kõle välja. Ei tea kas see taldrik on liiga suur, aga minu jaoks nägi see nii naljakas välja 😀 Iseenesest oli kõik toit väga maitsev, aga kohati tundus veidi jahe olevat.

Peale söömist küsis Evelin kas võtame magustoidu ka. Üldjuhul oleme käinud söömas ja vaadanud, et peaks selle magustoidu ka ära proovima, aga lõpuks on kõht nii täis, et ei suuda ikkagi. Nüüdki loobusin, aga mitte sellepärast, et kõht täis oleks vaid minu rahakotil tuleksid krokodilli pisaras silma, kui ostasin lõiku toorjuustukooki 5,90 eest. Kuidagi ei mõista kuidas Pärnus lähevad peale sellised Tallinna hinnad. Kuigi isegi Tallinnas on tihtipeale odavamad hinnad, aga eks need Pärnakad ühed jõukad inimesed siis ole, andke mulle ka teada mis skeemidega seda saavutanud olete 😀

2 kommentaari “[261] Pärnu Mack Bar-B-Que

  1. Huvitavad taldrikud. Kui nad avasid olid ikka puust l6ikelauamoodi alused ja viis korda ilusam serveering. Juba hakkab nagu allapoole liikuma? Igatahes tellisime m6lemad mehega juustuburgerid ja need olid oivalised! Parimad mida s66nud olin. Ja isutab siiani 🙂 Teenindus oli too much ehk et meilt k2idi vist 3 v6i 4 korda kysimas kas maitseb ja kas k6ik on h2sti. Seeeee ei meeldi yldse!

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s