Ilmselt ei saa ma ju siiski oma teisi juhtumisi märkimata jätta mis juhtus peale EBA. Kui ma vanasti veel arvasin, et ma olin Rappija Jack eelmises elus kes nüüd oma karmat maksab siis nüüd olen ma juba üsna kindel selles. Võin vist blogi nimeks ka panna Rappija Jack 😀

Alustan siis kohe vingumisega Maanteeameti suunas. Tegelikult ma ei hakka otseselt vinguma vaid ma soovitaks neil enda asutuse lihtsalt põlema panna. Kunas saabub aeg, et Tallinn- Pärnu maantee muutuks nelja realiseks? See on täiesti ebareaalne, kui ma vähemalt viisteistkorda pean arvestama, et nüüd on minu lõpp käes. Need möödasõidud ja kiirused ei ole normaalsed. Pean vaikselt tunnistama, et pole kiiruse poolest kõige eeskujulikum, aga osade puhul on see kiirus ikka üle mõistuse ja siis need venivad rekkad. See on lihtsalt kohutav.

Juba eelmisel nädalavahetusel oma autoga külastades selgus tõsiasi, et minu linna tundmine on hakanud ära ununema. Seekord siis sai minu debiilsus kinnituse. Kuna pidin PERH-ist läbi minema siis mul alati kõige kindlam läheneda Pärnu poolt sõidan mööda Vabaduse pst-> Tammsaarde-> Sõpruse-> ja sealt siis Sütiste. Sain PERH-is asjaga ühele poole ning siis vaevas mind juba hirmus nälg ja kõht oli tühi. Otsustasin, et lähen sinna Mustika keskuse toidupoodi ja võtan karbi sushit. Täiesti lambist tabas mind jõhker sushi isu ning kui see juba tuleb siis sellest ma ennem lahti ei saa, kui ma olen seda söönud 😀

giphy (47).gif

Loogiliselt võttes oleksin ma siis pidanud võtma suuna Tammsaare teele, aga mida teeb Kristjan?!? Sõidab Sütiste tänavalt välja ning selleasemel, et paremale minna keerab ta lampi vasakule. Noo sain siis tagasipöörde teha, aga see pole veel kõik. See sama ristmik kus just selle saatusliku vea tegin oleksin pidanud lihtsalt otse üle sõitma, aga eiii, teeme asja ikka veidi põnevamaks. Mingil ähmasel põhjusel otsustasin taas vasakule keerata ehk siis jõudes Vilde teele.  Selle nimea meenus mulle ainult üks kunagine TV3 saade, aga kuhu see edasi läheb? Pole õrna aimugi 😀

Ma sõitsin ja sõitsin. Vahepeal ma üritasin küll mõistata kus ma asuda võiks, aga siis ma nägin mingit silti mis seostus Õismäega. See oli selline kergendav hetk, et ma vaikselt taipan kus ma nüüd omadega olen. Agaaaa siis lõpuks ma olin omadega Haabersti ristis ja see oli nüüd küll asi mida sooviks iga hinnaga vältida.  Kerge selline 15 minutiline ummikus passimine ja edasi ma siis läksin juba Roc Al Maresse. Polnud sellel Prismal ka miskit viga, sushi mida soovin on ikka sama 😀 Lisaks oli seal väga huvitav Starmani teenusepakkuja. Kui ma juba oma sushi olin kätte saanud siis väljudes liitusin ühe Soome turisti perekonnaga kuna kaugelt juba fikseerisin ära ohu, et keegi Starmani omadest hakkab minuga rääkima. Kahjuks vist erinesin nendest Soomlastest liiga palju ning neiu hüüdis mulle: “Hei sina šikki särgi ja sushi komplektika noormees.” Mõtteis olin ma küll nagu mingi beib kes küsis iseendalt: “Äää mina väää?”. Ta haaras mu pilgust kinni ja kohe hakkas oma müümis juttu tegema ning minu huvi kadus.

giphy (46).gif

Ja muidugi me Kristiniga külastasime vanalinna mäkki mis oli vist küll üks suurimaid vigasi mis eales tehtud. Soovitaks mäkil mingi süsteemi juurde mõelda mis enamvähem annaks aimu kaua toiduga aega võib minna. Kindlasti on asi ka selles, et minu provintsilinnas saab eine kätte kuskil 5 minutiga. Pole meeldiv oodata 30 minutit nagu meil vanalinnas läks. Huvitav oli üks tädi kes oli ilmselt ostnud ühe mingi kohvi moodi joogi ning siis istus oma telefoniga netis ja vaatas youtubist videosi. Aru ma ei saa miks ma ise sellise asja peale pole tulnud. Lisaks selle 30 minuti jooksul tuli ka väike põiekas, aga see vets oli taaskord üks suur viga mida külastada. Wc kabiini uksel polnud lukusüdamiku, et see lukku keerata ja vähe sellest, et see ei jäänud kinnigi. Aga burks oli hea ja kõhu sai täis mis oligi meie eesmärk 😉

19074767_10209783236243206_1198506494_o.jpg

Üks kommentaar “[251] Tallinn ja minu saamatus

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s