pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales_ver5_xlg

Olen alates sellest ajast olnud selle filmiseeria suurim fänn, kui ma esimest korda nägin. Siiralt võin öelda, et igat osa olen ma vähemalt sada korda vaadanud. Lisaks vaatan ma iga aasta need kõik vähemalt korra läbi. Tean põhimõttelist peast igat stseeni mis on tulekus. Ikkagi meeldib mulle neid vaadata just Jack Sparrowi pärast.

Seega ma jälgin hoolega millal hakkavad uue osa kõlakad liikuma ja selle filmi puhul olen ma faking kuus aastat oodanud millal see ükskord kinno jõuab ja eile oligi see saatuslik päev mil võisin kinos koha sissevõtta, et nautida uut suurteost.

Olin veidike hirmul kuna Deppi pole viimastel aastatel just kõige enam kiidetud tema tehtud tööde eest, aga noo Jack oli ikka omas mahlas P A R I M. Ma vist olen julge, aga kindlalt väidan, et minu jaoks oli see seeria parim osa. Seal oli korralik andmine ning huumorit oli palju ning meeldiv.

Filmi sisust siis nii palju, et sündmuste keeris algab Will Turneri pojast, kes tahab oma isa vabastada Lendava Hollandlase needusest. Selleks ühendab ta jõud Jack Sparrowiga kes oma kompassi loobumisega vallandas enda suurima hirmu ehk kapten Salazar pääses vabadusse Bermuuda kolmanurga taolisest asjast.

Kapten Salazar suudab Barbossaga teha kokkuleppe, et too juhataks teda Jackini, aga tema tegelik plaan oli leida üles Poseidoni hark, et saada lahti Salazarist. Nõndaks juhtub nende otsingutel ja seiklustel igasuguseid erinevaid asju. Muidugi on näha, et filmi meeskonnas on toimunud uuendusi, kuna eriefektid ning kaameraa töö on muutunud. Kuid see on pigem minu, kui väikse filmi huvilise tähelepanek.

Muidugi ilmnesid väiksemad faktivead filmis käinud asjade kohta, aga seda tean ka ainult sellepärast, et olen neid kõiki osasid niiiii palju vaadanud. Jahh ma olen veits no lifer, et ma neid ikka ja jälle vaatan, aga see on minu jaoks tänapäeva Star Wars mida paadunud fännid ikka ja jälle vaatavad.

Soovitan seda vaatama minna!

 

Üks kommentaar “[245] Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks (spoilers)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s