Kiirelt on möödunud Euroopa üks suurimaid sündmusi ja millegipärast nagu ikka olen mina sellelt karusselist maha jäänud. Koguaeg uudistes paugutas sellest üritusest, aga ma ei saanud otseselt aru millal see nüüd toimub. Eks ma järgmine aasta pean mingi meeldetuletuse omale panema.

Kui nüüd päris algusesse minna ja oma lapsepõlve meenutada siis ei mäleta, et ma kunagi mingi üüber fänn oleksin olnud. Meeldib lihtsalt kaasa elada, kui mõni hea eesti laul seal osaleb. Neid kordi ongi vist kaks olnud. Üks oli siis kui laul ”Rändajad” olid ja siis Elina & Stig. Ülejäänud aastad olen kas asja maha maganud või koos sõberitega koos jälginud. Üksi vist ei kannataks lampi seda vaadata.

Enivei siis sellest aastast. Mulle ei meeldinud Verona ja isegi kui skyplus leierdas seda nii kuidas jaksas siis seda rohkem see tüütama hakkas. Esiteks ei ole see laul kõrvale kuidagi meeldiv, sest peaaegu keskeakriisis mees teeb oma veidrat peenikest häält ja kissitab oma silmi koos mingi musisuuga. Valus kuulata ja veel valusam vaadata. Vaatasin isegi pool finaali juutuubist järgi ja no ei kannata sellist asja ikka vaadata. Oleks lootnud, et asja paneb eesti poolt kinni kas Kerli või Ariadne (kelle nime ma siiani googeldan, kuna see on nii lihtne, et lausa raske).

source (2)

Kui mu mälu mind ei peta siis Laura ja Koit läksid kuskil nädal ennem esimest osa Kiievisse ning ajakirjandus muust ei rääkinud. Olin siis mina üks blond, kui hakkasin uurima mis kell laupäeval see saade on. Noo võta näpust, see oli hoopis järgmine nädal. Vähemalt saan aega ette broneerida ja endale see aeg leida, et keskenduda puhtalt Eurovisioonile. Ilmselt olen ma hetkel Weedsist liiga sõltuvuses ja ma  magasin ikka need poolfinaalid maha (weedsi all ei mõtle ma narkot vaid ikka seda vana head seriaali).

Ega ma just nüüd ära ei hakanud surema, kuna see nägemata jäi. Piisas ju hommikul sellest, et lülitad telos ennast Postimehe lainele ning kogu vajalik info on olemas. Veel täna ma mõtlesin, et nii mõnusal ajastul ikka elame. Nii kui midagi vaja on siis kohe telo välja ja otsima. Kui mul peaks lampi tekkima küsimus kuidas elavhõbedasammas täpsemalt funktsioneerib siis saan kohe info (tegu on siis õhurõhu mõõtmis vahendiga, ei olegi nii loll kui välja paistan 😀 ). Seega sain ma kohe hommikul teada, et meil oli mingi tehniline viperlus, aga noo see nüüd pole küll põhjus miks me edasi ei pääsenud. Veel vähem on selles süüdi Laura kleit.

gif.gif

Kui lugesin veel uudist, et eestlased tegid vaatamise rekordi ja seda just vähesuse tõttu siis pole siin ju midagi imestada. Kellele me siis kaasa elaksime, kui osalejates polnud Soomet, Lätit, Leedut ega Venemaad. Tekkib selline tühi tunne, tore et Euroopa võistleb ja viis lähist riiki välja jäid. Selle info ma ka pidin välja guugeldama, kuna ma polnud kindel kas kõik need riigid ikka välja jäid, aga jah nii see kahjuks see aasta oli.

Nüüd siis sellest võiduloost. Ma olin alguses veidi sõnatu ja siis hiljem segaduses. Viimased aastad on mingi teema nende võidulauludega. Nad on mingi sügava mõttega, aga seda on kohata veider üritusel kus põhiline on kleidid ja leegid. Lisaks olin ma üsna kindel, et tüüp on puudega, aga siis mingi esinemine oli ta koos õega ja seal käitus ta normaalselt. Kas mõistate miks ma nüüd segaduses olin? Lisaks olen kuulnud, et puuetega inimestel on vist oma mingi eurovisiooni moodi asi. Muidugi ei saa ka mina vaadata kõrvale tõsiasjast, et ta meenutab Lotte venda oma soenguga 😀

source (3)

Meenutades siia lõppu veel veidi vanuaegu siis Tallinnasse kolides toimus meil Kristiniga väike Eurovisiooni pidu. Alguses olime meil ning siis oli plaan linna minna Butterfly loungi. Parim mida Kristin suutis öelda oli see: “Ma lähen nüüd mehi murdma.” Sel hetkel sain ikka korralikult naerda, kuna ilmselt on sellisel Eurovisiooni üritusel pigem moodsad mehed kes teda poleks vaadanud. Õnneks see koht oli full ning me liikusime kuskile mujale 😀 Iseenesest oleks olnud huvitav vaadata kuidas Kristin seal keelt kõrva ajab meestele kellele naised ei paku pinget 😀 😀

Üks kommentaar “[240] Eurovisioon 2017

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s