Alien_Covenant_poster.jpg

Žanr: Action, Õudus, Fantaasia
Vanusepiirang: Alla 14 a. keelatud

Ridley Scott naaseb enda poolt loodud universumisse filmiga TULNUKAS: COVENANT, mis on uusimaks peatükiks selles legendaarses saagas. Galaktika kaugemas servas asuvale planeedile suunduva kosmoselaeva “”Covenant”” meeskond avastab kaardistamata paradiisi, mis osutub tegelikkuses süngeks ja ähvardaks paigaks. Pärast seda, kui nad paljastavad kujuteldamatu ohu, üritab meeskond sealt iga hinna eest põgeneda.

Lavastajaks Ridley Scott ning peaosades Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup ja Danny McBride.

Lavastaja: Ridley Scott

Osatäitjad: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Noomi Rapace, James Franco, Guy Pearce, Billy Crudup, Danny McBride, Demian Bichir

 

Enamus mäletab lapsepõlvest neid raamatuid mida kõik lasid oma sõpradel täita ning need sisaldasin üldjuhul sellised pointless küsimusi. Ka minagi omal ajal olen neid üksjagu täitnud. Seal oli siis ka küsimus mis puudutas lemmikfilmi ja minu kindel vastus oli alati ”Alien 1, 2, 3, 4”. Ilmselgelt võttis paljudel see kõhedaks, kui 9 aastane tatt sellist asja kirjutab. Siiani olen ma selle filmi sarja suur austaja, ma ei tea miks, aga see on mu lemmik.

Põhjalikult olen jälginud uudiseid millal see seeria saab endale lisa. Pean tunnistama ka, et ”Prometheus” mis ka sinna seeria alla kuulub tuli mul kunagi kogemata torrentis ette. See tekitas minus taaskord nostalgilise hetke, kui võtsin kõik filmid ette. Lõpuks olin ma mega õnnelik, kui lugesin, et tuleb veel üks järg. Nagu üks arst ükspäev mul telefoni karjus: ”Olgu tänatud see kõikvõimas Allah.” siis võisin ka mina midagi taolist mõelda sel momendil.

Eile Eveliniga kokku saades avastasin oma üllatuseks, et see film on eellinastusega jõudnud ka Pärnu. Noo ilmselt oli see must go üritus. Nõndaks siis saime seanssi mis hakkas 15 ennem kümmet. Ehk siis 15 minutit ennem minu magamaminemist. Nii palju olen ma valmis ohverdama ühe filmi nimel :D.

Lõpuks siis sellest filmist ka. Pettumus. Tõesti ma lootsin ikka korraliku märulist kus tulnukas ikka tapab ja mölla, aga see oli mingi kosmose draama väikse tulnuka stooriga. Noo milleks uina muinatada nii kaua mingite mõtetute jamade üle? Ma soovin ikka actionit näha. Tapmine ja vägaistamine. Ka treilerid olid suhteliselt eksitavad- nagu tavaliselt. James Francot näitas mingis treileris rohkem, kui see kaks minutit filmis oli. Minu suurim lootus oli taaskord näha Noomi Rapace oma rollis, aga see jäigi nägemata. Huvitaval kombel peaks ta ka tulevases filmis ennast näitama.

Kuna ma ikka korralikult pettusin filmis siis ma ei oska öelda kas soovitaks seda teil minna vaatama. Samas muidugi väga valus nüüd polnud seda vaadata, aga samas ei olnud nii õudne ja põnev kui eelnevad. Eks peabgi vahepeal siis rahulikkema osasi tegema. Ootan, aga uut osa ning see peaks küll nüüd märulit täis olema.

Üks kommentaar “[237] Alien: Covenant

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s