Olen vist jõudnud hetke millal ei viitsi enam erilist blogi postituse pealkirja välja mõelda. Õnneks peale minu sellest keegi nagunii ei hooli 😀

Lükkame siis padjaklubi tööle ja räägime niisama mingit möla. Mis siis vahepeal härraga juhtunud on? Kusjuures väga midagi. Töö, kodu, töö, kodu ja nii edasi. Tallinnas oli ikka miskit toimumas. Kõndisin viis minutit koju ja vahepeal nägin kuidas mingi naine oma last hange taga situtas, aga siin Pärnu kõnnin üle tunni koju ja inimesed on nii normaalsed. Võimalik, et üks junnlane ei oska teise veidrusi tähele panna kuna ise samasugune.

giphy (28).gif

Nädalavahetusel suutsin oma selle aasta suurima sammude arvu ületatud mille seadsin endale 2015 aasta veebruaris. Kusjuures sel päeval suutsin ma isegi üle 24 kilomeetri jalgsi kõndida. Oleks saanud rohkem, aga tuustikul hakkasid jalatsida kandu ära veristama. Õnneks pole ma siiski ainus keda jalatsid ründavad. Koju jõudes olin siiski suht üllatunud, et oma rekordi suutsin nii ladnalt ületada, kuna väsimust kui sellist ei olnud. Oleks võinud veel ühe tiiru teha.

Lisaks sellele, et õues oli sitaks mõnud ilm oli veel Pärnu päevad ja igas kaubanduskeskuse taolises asjas oli mingi üritus. Kapsis (Kaubamajakas) esines Daniel Levi ning kui mina juba arvasin, et conversed on ehk mingi liiga old school teema siis Daniel Viinalass suutis mind ikkagi ümber veenda. Tal olid ka neeed 😀 jee ma nüüd nii häppy, et kuulsusega sama jalatsite maitse 😀 😀

giphy (29).gif

Ootan hirmsasti oma puhkust mis on juba ülejärgmise nädala alguses. See ei ole lihtsalt tavaline puhkus vaid minek on Amsterdami. Auto tripp mis kestab nädal aega tõotab tulla awesome. Kondikava vist pidi olema paigas, aga eelistan ise olla selles passiivne pool, kuna kipun hajameelsusest lahmima ja siis lähevad asja metsa poole. Lisaks, kui see tripp nüüd mingil põhjusel ära ei jää siis on see minu sügavaim sõit Euroopa sisse. Pikim see kahjuks ei ole, kuna üks jaanuar olin ma kaks nädalat norras. See oli veel tore reis kuna nägin esimest korda elus orkaani. Majal hakkas katus pealt ära lendama ehk tsirkust kogu raha eest.

Räägin siis veits töö juttu ka, muidu inimesed ei saagi aru mis ma seal haiglas õige teen. Võin öelda, et mina nende bitcoinidega ei tegele. Igatahes vahetasime täna registratuuris kõik arvutid välja. Miks see nii eriline on? Noo seal on koguae järjekorrad ning inimesed voorivad edasi-tagasi. Lisaks ei tohi nende töö kordagi katkeda. Aegadele registreerimine käib nii telefonis, kui inimesed tulevad ise kohapeale. Nõnda me seal Kikziga siis koos vahetasime, üks vahetas kõne vastaja arvutit ja teine see kes personaalselt tegeleb. Ning lõpuks pidime koos ühte arvutit vahetama. Mingi hetk tuli ka jutuks hiirte, klaviatuuride ning hiiremattide vahetus. Ka see käis kuidagi sujuvalt, et registraator tõstis hiire üles ja mina libistasin vana mati alt ja uus asemele. Selline mõnusa koostööga tehtud vahetus.

Nüüd siiski meenus mulle, kuidas täna hommikul üks naine, kes oli rattaga, ootas valgusfoori taga ning siis pani rämeda klimbi maha. Millegipärast on loomulik, kui mehed nõnda rõvetsevad, aga naist näha seda tegemas oli veidi rõve. Aga jah, siin linnas puuduvad vist kiiksuga inimesed kes viskaksid tuvidele toore kanarinna või pompsud kes seksiksid minu koridoris. Sellised korralikud ja viisakad inimesed.

Advertisements

Üks kommentaar “[231] lobala

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s