Mõnikord ikka satun ma perekooli, aga tundub et mitte piisavalt tihti. Õnneks siiski on mul tore töökaaslane kes sinna ka satub. Nõndaks edastas ta mulle juba eile ühe haige teema mis sinna üles on pandud. Tean, et perekoolis on ainult taevas piiriks, aga seekordne teema oli ikka eriti ajukas.

Kuidas koledad inimesed armuvad ja seksivad?

giphy (27).gif

Kuidas armuvad koledad inimesed? Kui sa tead, et oled kole, siis on ju ilusasse inimesse armumine mõttetu, sest tema sind ei taha. Kas koledad sunnivad end teiste koledatega koos elama, sest nad on samal tasemel ja võtavad kooselu mõistuse tasemel, aga seksimise ajal panevad silmad kinni ja fantaseerivad kuulsustest või mõnest ilusast mehest, keda tänaval nägid?

Kuidas koledad inimesed seksivad? Esiteks see, et nad saavad ainult koleda partneri, kes neile ei meeldi ja teiseks, nad on ise koledad ja ei tunne end isegi selle koleda partneri ees atraktiivsena. Et kole sunnib end koledaga seksima? Panevad toas kõik tuled kustu ja fantaseerivad kellestki teisest?

Kindlasti nüüd mõni ütleb, et aga minu mees polegi ilus, kuid siiski armastan teda. Mehed ei peagi ilusad olema, aga naistesse ei armu keegi, kui nad pole väga ilusad. Isegi keskmised, ilmetu ja igava näoga, pisut suurte näojoontega naised ei ole meeste jaoks sellised, kellesse nad armuvad. Ainult kole ja meeleheitel mees armub keskmise välimusega naisesse. Naised peavad ilusad olema, et üldse tähelepanu saada.

giphy (24).gif

Siin tekib küsimus, et milline on see ilu definitsioon. Elame ju siiski maailmas kus on erinevad rassid ja nahavärvid. Välimuselt on meil erinevad juuksevärvid, silma kujud ja huule paksused ja ei saa öelda, et keegi on nüüd kole kui öö. Samas see kägu võiks siis juba kõndida tänaval mõne koleda inimese juurde ja küsida kas ta ikka seksib ka. Eeldan, et kui minu juurde tuleks siis saaks molli ja oleks ka kole inimene. Loodame ainult, et menti ei anna 😀

Veel saab sealt samast lugeda mõnda sarkastilist kommentaari:

Kuidagi põhikooli mõtlemistase tuleb välja siit teemast.

Koledatest hullemad on lollid. Lollid nagu teemaalgataja. Ja kui need veel seksima ja paljunema hakkavad…!

Keegi ütles siin väga tabavalt: oleks nagu abielusaate Heleni arutlus. Tõesti tundub, et mingi samasugune “olen nii megatark ja eriline”, eriti kitsa maailmapildiga rumaluke siin sõna võtmas.

Tühise inimese tühised mõtted.

 

See tundub, et tänapäeval võib ükskõik mis teemaga sattuda perekooli. Oled sa ilus või kole, peenike või paks, blogija või pereema, aga nemad ikka suudavad sinust teema välja punuda. soovime siis staar kägudele õnne järgmise haige teema leidmisega 😀 😀

Advertisements

4 kommentaari “[230] Piiritu perekool

  1. Kanal 11 peal jookseb üks Itaalia seksisaade, kus räägitakse erinevatel teemadel ja viimati oli teemaks XL suuruses partnerid. Inimesi on igasuguseid, sai sealt kinnitust. On mehi/naisi kellele meeldivad tüsedad mehed ja naised. On neid keda erutavad nina kuju, eemale hoidvad kõrvad ja isegi kõõrdsilmsus – asjad mida ehk peetakse enda juures koledaks. Uudishimu pole patt muidugi, aga huvitav kus maailmas küll see teema algataja elab, et selline postitus… 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s