Minu blogimine muutub iga kuuga vist ainult nutusemaks, kuna pole seda jaksu siia kirjutamiseks. Mõtteid on, aga just puudub see tahe neid siia üles kirjutada.

Siiski olen ma ennast kokku võtnud ja kirjutan selle postituse ära. Oli siis üks muhe nädalavahetus. Külla tuli Tallinnas sõber ja juhuslikult oli ka Kristin meie provintsi linna jõudnud. Ega siis polegi muud, kui väiksed dringid ning maha me oma persed paneme.

source.gif

Läks taaskord nõnda, et võtsime ette minu tavalise trajektoori ehk siis Trahter Postipoissi ja siis edasi Musta Rüütli baari. Ma pean mainima, et olen nüüd üsna kehva alkohoolik, kuna jään kiirelt purju ja minust saab pm elav laip kes istub vetsus Malle ja Milvi kurgus (minu oksendamis näpud). Võib siis öelda, et minu reede õhtu möödus koos Malle ja Milviga, aga sena ikka õhtu lõpu poole, kui kell oli kuskil kolm. Õnneks on suvi tulekul ja inimene peab figuuri ka hoidma.

Laupäeval siis pidin esmalt korra töölt läbi käima, aga siis oli meil väike söögi peatus Steffanis. See on ikka asi mida peab näitama inimestele kes üle pikaaja seda linnakest külastab. Linnavahel sõites tuli ikka igasugused random asjad meelde ja jutu jätkuks võis ikka neid lugusi rääkida, kus ma mingit huligaansust tegin. Lõpuks mu tuttav küsis kas ma ikka saan aru, et ma räägin mingeid asju selliselt nagu oleks see täiesti normaalne. Võin siis lisada, et enamus asjad mida ma rääkisin on vast paragrahviga karistatav. See on siis vana mina, nüüd olen ma väga seaduse kuulekas.

Teine päev oli sisustatud ka väikse monopoly ja sõnamänguga. Üldjuhul olen ma monopoly äss, aga kui saatus sulle ei naerata siis on üsna raske seal mängus läbi lüüa. Kui kõik teised said omale maid kokku osta siis minu saavutused piirdusid nende maade rendi maksmisel ja lisaks veel nende nõmedate kaartide korjamised ning üldjuhul oli ikka seal mingid tobedad maksud. Seega oligi arvata, et jään selles viimaseks. Õnneks suutsin ma siiski sõnamängus jääda teiseks, kuskil ma siiski suudan oma tarkusega särada, kuigi ma mõtlesin vahepeal välja sõnu mida meie keeles VEEL ei eksisteeri.

giphy (22).gif

Ohh seda üllatust kui õhtul sai täpselt sama trajektoor läbi tehtud nagu eile õhtul. Väike vahe seisnes selles, et ma suutsin seekord decent olekus olla. Väga kanni pole mul teisel päeval kunagi õnnestunud juua, sest hea pea on juba selleks ajaks raisku lastud. Pühapäeval saatsin sõbra bussikasse ja nõnda see meeldiv nädalavahetus läbi ka sai.

Võin hoobelda ka oma kõndimis tulemustega. Ma poleks iialgi uskunud, et suudan ennast kokkuvõtta ja hakata jalgsi tööl käima. See vahemaa edasi ja tagasi on kusagil 14 kilomeetrit. Nõnda ma siis käisin tööl jalgsi, kui olin kindel, et autot pole mul päeval vaja. Isegi vabadel päevadel üritasin võimalikult pika tiiru teha just jalgsi. Nõnda oligi siis kuu lõpuks 174 kilomeetrit maha kõmbitud. Muidugi oli üks hommik ka väike feil selle tööle kõndimisega. Töötan mina ikkagi asutuses kus viimastel andmetel oli 1370 töölist ja nõnda on mul kolleege kellega see teekond sinna on sama. Nõnda siis üks uus tööline jäi hommikul teeääres seisma ja võttis mind pale. Ma tõesti ei osanud talle kuidagi öelda, et minu eesmärk on samme täis saada. Nii siis ma istusin juba tund aega varem tööl ja otsustasin siis enda uue lemmik seriaali vaadata.

giphy (23).gif

Vahest kõndides olen ma mõelnud, et kunagi kui oma blogi kuskile blogide lehele üles andsin siis oli iseloomustus, kuidas üks poiss vahest sporti teeb ja oma eluga pealinnas hakkama saab. Lõpuks tuli sellest ikkagi blogi kus üks poiss räägib kuidas ta joob ja laaberdab ning enesele teadmata võitleb alkoholismiga 😀 😀 Päris nii hull see probleem polnud, aga spordi blogist oli asi kaugel kui üritasin paar korda kuus body pumpy jõuda ning paar korda nädalas tegin Viimsile tiiru peale. Olümpia kandidaat valmis.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s