Pole vist olemas inimest kes saaks öelda, et sorri aga mul pole halbu harjumisi. Ka mina ei saa seda öelda ja mul on neid ikka päris kuhjaga.

Alustame siis sellest söögi asjast. See, et mulle meeldib rämpstoit sai juba üsna rajases eas selgeks. Kui teised kogusid taskuraha, et osta omale mõni vägev asi siis mina jooksin suvel Onu Sami burksi ja võtsin ühe topeltburgeri ja mugisin selle üksi ära. Kui mõnus mul siis veel oli olla. Mingiaeg see harjumus kadus ära ning siis hakkasin ma omale krõpsu kokku ostma. Krõpsu söömisega olen ma veel nii kaugel läinud, et sattusin emosse. Ma otseselt midagi hullu ei teinud, aga olin eelnevate aastatega endale nii palju soola sisse kühveldanud koos krõpsudega, et mul tekkisid soolakivid. Sellega kaasnesid siis ebameeldivused liigutamisel. Päris vähe ei olnud hirm, et nüüd pean pimesoolt lõikama.

Ka üks suuremaid pahesid on minu suitsetamine. Olen suutnud vahepeal neli kuud pausi teha, aga siis läks kuidagi nõnda, et ikka tuli koni näppu ja nüüd ta siis jälle on. Vahepeal oli aeg mil kaks päeva ei teinud, aga stress oli liialt suur ja kolleegidest hakkas tsipa kahju. Nüüd mai kuus saab mul 11 aastat konimisest. Kunagi leppisin isaga kokku, et kindlalt jätan maha siis kui 20 aastat täis saab. Arvestades, kui kallis on tobi pakk siis ma üsna varsti tahaks ikka loobuda. Võimalik, et siis puhkuse lubadus suveks, et jätta maha suitsetamine.

Kolmanda pahena võiks öelda alkohol. Kuigi ma olen seda piiranud ikka päris palju siis vahest ikka on see kahepäevane joomine veidi märk alkoholismist. Vahest ikka mõtlen, et tahaks ennast pildituks juua, aga nüüd viimasel ajal on mul kergelt veider olla, kui tunnen et alkohol hakkab kohe pähe.  Minu parim mälestus mällarisse joomisega oli Tallinnas. Kõik oli muidu jummala ok, aga Route 66 baarist välja minnes oli kõik meelest läinud. Kas ma läksin koju jalgsi? bussiga? trammiga? ausalt ei tea seda surma tunnini, aga mul oli uhkelt hessi eine kaasas. Eeldan, et läksin jlagsi, aga ei tea kunagi. Ehk tuli just kodu ukse juures ilamtu nälg peale ja sammusin hessi.

Muidugi ei tasu unustada seda kõige suuremat kurjajuurt mis on kaasa sündinud- minu laiskus. Minu elus on kõige suuremat probleemi tekitanud just minu laiskus. Homme on mates eksam, pohhui mul pole vaja õppida vaid läheks pigem jooma. Sellise suhtumisega olin ma enda põhikooli matemaatika eksamiga. Õnneks ei mõjutanud see tulemust ja sain korraliku ühe või siiski siiski kolme nagu oli arvata. Minu põhikooli matemaatika õpetaja juba kord rääkis, et minu rong on ammu läinud. Eks ma siis olen see loll kes ei uskunud teda ja ikkagi tegin eksami kolme peale. Kui nüüd küsite kuidas ma nii halva matemaatika oskusega IT saan teha siis võin öelda, et kutsekas hinnati mu tase hoopis nelja peale ja kahjuks pole riigi eksameid teinud.

 

Advertisements

Üks kommentaar “[224] BV 10/30 Minu halvad harjumused

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s