Seitsmes päev ja kõigest 23 veel jäänud. Kusjuures olen üsna üllatunud, et sellega siiani olen vastu pidanud. Ma tõesti juba tahan ennast ületada ja selle asjaga lõpuni välja minna.

Seega nagu ma eile juba mainisin siis minu sodiaagimärk on lõvi ja arvatavsti see sobib ideaalselt minu iseloomuga. Kuskil lugeda mis iseloomustab lõvi siis kindlasti nende stamp lause: Ma tahan! Igal märgil on oma ja kui ma seda lugesin siis tuli alati minu vestlus emaga meelde:

Mina- Ma tahan sülearvutit

Ema- Ma tahan ka helikopterit, aga ei saa

giphy-12

Muidugi pean mainima, et see on täiesti realistlik väide, kui su poeg tahaks endale sülearvutit vms. kuna tõesti on ju hinnaklass sama.Samas olin ja olen siiani inimene kes koguaeg tahab midagi. Nagu hetkel on mul korteri soov. Mul on endale väga timm korter, aga MA TAHAN paremat ja leian selleks sada õigustavat põhjust.

Vastab ka tõele, et lõvid ei oska rahadega ümberkäia. Mida rohkem ma teenin seda rohkem mul tunne, et ma tegeltikult teenin hoopis vähem palka. Vanasti ma unistasin üle tuhande eurost palka ja mõtlesin, et siis on küll elu lill. Tutkit ikka elan palgapäevast palgapäevani. Muidugi on mul vaja osta shushit sest selleta ma ju sureks. Ausalt ma ei mõista kuidas miinimum palgaga inimesed ära elavad. Kõlan nagu mingi ära hellitatud rikkur, aga ausõna see on ulme. Hinnad tõusevad nagu nii kiirelt, aga see sitane palk on ikka sama.

giphy (12).gif

Eelmine aasta ütles üks võõras inimene minu soengu järgi ära, et olen lõvi. Asi oli siis minu tukas mis lehvis uhkelt nagu lõvilakk. Mul tõesti see tukk oli siis üldjuhul üles lükatud, aga ma ei oleks seda kunagi enda sodiaagimärgiga kokku viinud.

Ma rohkemat ei oska välja tuua mis võiks veel minu iseloomuga haakuda, aga kui sa tead mingeid huvitavaid lõvi iseloomu jooni siis kindlasti anna ka mulle teada 😉

Advertisements

Üks kommentaar “[221] BV 7/30 Sodiaagimärk ja kuidas see sobib minu iseloomuga

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s