Peab ütlema, et blogimis väljakutse teemad on ikka seinast seina a pealkirjad lähevad eriti intrigeerivaks.

Nõndaks siis millal oli see aeg minu elus kui ma mõtlesin enesetapule. Üsna pikalt olen seda pealkirja juba lahanud ning pean vist ikkagi tunnistama, et otseselt ei ole ma enesetappu tahtnud teha. Olen küll mõelnud mis juhtuks, kui mind järsku enam poleks, aga see on lihtsalt niisama igavuse peletamiseks. Vaevalt, et enam seda isegi täiskasvanu eas tegema hakkan, kuna sellised mõtted on üldjuhul ikka teismelistel kellel koolis igasugseid probleeme jne.

Kusjuures mul suhteliselt rumal tunne sellest kirjutada, kuna mul pole absull mingit kogemust sellise asjaga. Pigem on need tavalised naljad, et ennem teen eneka kui temaga kokku saan vms. Kui ma veel kunagi noor olin siis meil oli slängina enekas enesetapp, aga nüüd on see omandanud selfie tähenduse. Võite arvata kui veider on sellise asjaga ümber harjuda, kui keegi karjub: Teeme kõik grupi eneka! Siis kulm veits tõuseb kõrgele ja sekund hiljem meenub reaalsus, et see ju selfi.

Kunagi oli veel uudis, et poisid üldjuhul ikka viivad oma teo lõpuni, kui neil on plaan ennast tappa. Seda uudist kuuldes olin ma veits kurb kuna ma eeldasin, et alati tehakse seda läbi üles poomise, aga ma ju ei oska sõlme teha. Et ma siis olin kurb, et kui ma tahaksin kunagi enesetappu teha siis ma ei saaks seda teha. Järjekordselt pean tunnistama fakti, et ma olen veider ja ma jään veidraks. Ma usun, et ma võisin siis olla kuskil 9 kuni 10 aastane. Õnneks pole mul seda vaja läinud ja nüüd ma tean et selleks on ka muid mooduseid.

Muidugi oli mingi paar kuud tagasi mul väike insident dušši all olles, kui seal liigselt hoogu läksin ja vee soojus läks kõige kuumema peale. Ilmselgelt sai mu selg kõrvetus šoki ja ma hüppasin vee joa alt ära. Kahjuks, aga ei arvestanud ma põranda libedusega ja mul kadus jalgealune ära ja minu pea möödus kuskilt viie sentimeetri kauguselt kraani kausist. Maas kõhuli olles mõtlesin, kui mark see ikka oleks, et keegi leiab mind ihualasti vannitoa põrandalt surnuna. Seda võib siis lugeda minu kõige lähedamast hetke surmaga.

Advertisements

Üks kommentaar “[217] BV 5/30 Hetk mil mõtlesin teha enesetappu

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s