Jaanuaris oli näha ühte väljakutset, aga sel momendil ei olnud need teemad just minujaoks. Mõtlesin siis nüüd veebruaris selle järgi teha, aga ikkagi ei suutnud ma ennast nende teemadega haakuda. Seega härra Krimm leidis endale uue ja sobivama väljakutse. Ma silmasin teemad kiirelt üle ning leidsin, et see on päris okk. Oli muidugi teemasid millega ei oska alguses miskit välja mõelda, aga sellest ju tuleb nimigi, et VÄLJAKUTSE.

0f07d12dbe3bf4cbdff3b5dc40d1c61c1.Sinu suhte seis, kui oled vallaline siis milline vallalise elu on.

Nüüd oleks see tore koht kus öelda, et olen suhtes. Nõndaks see siiski ei ole. Ei kurvasta mind see saatus vaid pigem naudin neid eeliseid mis sellega kaasnevad. Ma saan oma käike planeerida ise ja ainus kellega arvestan on kass. Minu kevadine reis välismaale tekitab hirmu, kuna Kaper peab mu ema juures kaks nädalat koos teiste kõutzidega koos olema.

Tallinnas olles ma jagasin korterit enda tuttavaga mis tekitas väheke tunnet, et oled suhtes kuna pead temaga siiski arvestama. Võimalik, et ma ei pea nüüd söögi tegemisel temaga arvestama, aga ma ei öelnud ka kunagi ei. Veider oleks olnud talle öelda, et ära minu toitu söö, tee endale ise. Selge oli see, et juba valmistamisel ma arvestasin temaga ja tegin suurema koguse. Nüüd ei suuda ma enam normaalses koguses süüa teha. Minu maksimaalne piir ühte toitu süüa on kolm päeva. Pärast seda on juba veits kopp ees ja parakad, et see on vanaks läinud. Just eile tegin tööl lattet, aga piima kuupäev oli juba 12.02. Ennem oli Kikz juba omalegi lattet teinud, aga ma igaksjuhuks küsisin üle kas piim on okk. Muidugi sain ma sarkastilise vastuse, et eiiiii see on nii tükkis ja haiseb juba.

Noo nüüd ma kaldusin juba teemast kõrvale, aga siiski pean ütlema, et mul on vabadus otsustada ise ja minnes kusagile ei pea ma teise osapoolega läbirääkimis tegema. Kas ma võin minna või peaksime koos minema? Või teinepool ei lubagi minna. On olukordasid kus ma näen teisi paare kõrvalt ja nende nääklemised ja draamad teiste ees tekitavad tunde, et sa ei taha lihtsalt omale sellist paska kaela. Võimalik, et olen juba siin kibestunud vananäss kes tulevikus lastega vihaselt sõimleb, aga mis oleks maailm kus neid poleks?

See siis on minu esimene väljakutse postitus ja loodame, et mul on jaksu kõik need 30 teemat ära teha. Lisaks tahaks ikka enda elust ka mõned postitused vahepeal kirja saada. Mõnikord ma ikka loen enda postitusi ja mõtlen, et ma ei mäleta ikka mitte midagi oma elust 😀

 

Advertisements

Üks kommentaar “[213] Blogimise väljakutse 1/30

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s