Mööduvad päevad ja aina vähem jõuan siia miskit kirjutada. Tundub, et Kristjani mõtted hakkavad osta saama. Või on lihtsalt taaskord väike identideedikriis ja kirjutamis blokk. PS! Tegelt varjan, et minu elus ei toimu midagi põnevat.

giphy (10).gif

Kohe esimese asjana pean ma siis rääkima tänase nalja. Istusime siis nö gängiga koos ja jutus tuli uus varjundite film. Hakati siis arutama, et raamatud on ikka paremad kui filmid ja esimene osa on vabsjee pask. Mina ei osanud kuigi palju kaasa rääkida va siis seda, et see film ei kõlba kuskile. Noo kes see normaalne inimene laseb ennast kellelgi peksta? Parim hetk saabus siis, kui üks ütles, et temaarust oli veider, et peaosas olev mees on neeger. Kõigil jäi järsult jutt pidama ja vaatasime talle otsa. Tuli välja, et mina olen ainus kes on vaadanud komöödiat 50 Shades of Black. Ma ei saanud kohe üldse oma kajakaid tagasi hoida. See on ikka jõhker mõnitus versioon õigest filmis ja inimene arvas, et see on päris  😀 😀 😀Chop+chop+madafaka_d744ed_4263071.jpg

Aga nüüd siis munadeta kassist. Saabus Kasperile see dramaatiline päev, kui arsti onu tegi cho chop madafaka tema pallikestele. Ma usun, et tal oli mingisugune sisetunne mis ütles, et sinu munade viimne päev on tulekul ja sa ei saa sinna midagi parata. Päev ennem ta käitus minuga isegi viisakalt ja ei hammustanud ega rünnanud. Vist üritas mind moosida, et cmoon ma tahaks neid ikka alles jätta. Kahjuks ei ole ikkagi midagi parata ja need tuli ära võtta. Muidugi oleks õue kass siis sirtsutaks ões nii kuidas jaksaks, aga sorri ei taha haiseda :D.

Hommikul ennem, kui kliinikust ära läksin oli nii veider vaadata kuidas ta seal puuris kükitas ja vaatas oma suurte silmadega nagu shreki saabastega kass. Vahepealse eluga ei ole ma kursis, aga järgi minnes susises ikka korralikult nende töötajate peale. Ma loodan, et ta siis mind ei süüdista selles kurvas elus kus munadest ilma jäi. Kummalisel kombel on protseduur nii lihtsaks tehtud, et koju viies ta juba hüppas ringi nagu poleks miskit olnud. Nagu arvate võite siis hakkas kohe see ründamine ja muu jama pihta. Eks peab tal miskit muud veel ära võtma siis ehk hakkab korralikuks.

Sai siis veel ükspäev katsetatud erinevaid mooduseid kuidas diivanit kassi karvadest puhtaks saada. Ükspäev võtsin töölt kummikinda (loodan, et sellest ei tule uus Postimehe skandaal: IT inimene võttis töölt kummikinda, kas tõesti ei saa enam operatsiooni jaoks raha lubada????. Igatahes see kummikinda värk ei sobi kindlasti pikakarvalise kassi jaoks. Sa pead pm olema veeämbriga diivani juures ja seda nühkima, aga kinnas läheb kuumaks ja siis on veel sada asja. Õnneks nägin videot kus pesu käsnaga seda tehti. Pean tõdema, et sellest oli tõesti kasu ja hakkan seda edaspidi ka kasutama. Tänk gaad, et mul oli juhuslikult üks käsn ootamas mustemaid päevi.

Üks kommentaar “[211] Munadeta kass ja muu lobala

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s