Ma olen üks kuradima rahutu hing ja koguaeg on vaja midagi muuta.

Niisiis on järjekord jõudnud kodu müümiseni ehk siis Kristjan pani oma korteri müüki. Kuna ma pole sellise asjaga varem tegelenud siis arvasin, et olen ikka proff ja teen seda ise. Nõnda ma pühapäeval panin kv.ee-s oma kuulutuse üles. Ma panin meelega linnukese, et maakleritel mitte tülitada, aga see tõesti ei takista neid. Okei ma saan aru, kui tuttav võtab ühendust, et aidata vms, aga noo suvalised maaklerid võiksid ikka eemale hoida.

Võimalik, et minusugune milleniumi generatsiooni laps suunab ainult omasugustele seda, aga meid on juba ka päris palju. Muidugi milleniumi omad ei pidanud üldjuhul omale kinnisvara ostma, aga see vast eesti omade kohta ei kehti. Enamus mu tuttavatest omab mingit kinnisvara või siis soovib seda soetada. On ka tuttavad kes lihtsalt ostavad seda kokku, aga õnneks pole ma see kes peaks näpuga näitama (Lilian Triin).

Tulles siis tagasi selle kv kuulutuse juurde siis üritasin võimalikult idekalt teha, aga ikkagi sain ma korraliku heiti tuttavate käest ja seda just töökaaslaste kes hakkasid pisi vigadel tänitama. Ma ei hakka neid vigu siin üles loendama, aga eks teravam silm märkab seda ka ise. Ma suutsin kirjelduse teha ka nõnda, et miksisin viiest erinevast kuulutusest kokku ja siis lasin filoloogil üle tšekata. Vähemalt kirjutamine on koht kus ma ei tahaks oma marki täis teha. Seega sõrad ja seltsimehed, kui olete mõelnud osta üks valgusküllane korter Pärnu äärde siis nüüd on see suurepärane võimalus: kv.ee link

4 kommentaari “[209] Kinnisvara müümine

  1. Aga miks sa üldse müüd? Ma mõtlen, kui sa mainisid, et oled rahutu hing ja kogu aeg muutusi vaja, siis miks sa korterit lihtsalt välja ei üüri? Ja ise saaksid ka üürikas elada ju üürist tuleva raha eest siis üüri maksta. Ma olen kogu aeg mõelnud, et tahaks peale kooli korteri osta ja kui peakski kolima, siis üüriks lihtsalt välja. Aga korter on küll ilus, oleks mul vaid põhjust Pärnusse tagasi kolimiseks, siis see oleks küll ideaalne 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s