Üle pika aja oli mul laupäeva hommik kus ma sain uina muinatada terve hommik ning kui kell 12 ennast siis käsile võtsin sain kerge tüdimuse osaliseks.

Taaskord ei olnud vett. Ei sooja ega külma. Muidu poleks hullu, aga ma valasin kassi vee kraanikaussi, et uus lasta, aga noo see kraan ainult köhises mulle näkku. Tutkit sulle vett. See oli veel täiesti murphy seadus, kuna kui pudeli vesi on otsas siis kindlasti saab see kraanist ka otsa. Ei osanud muud teha kui kassile lund veidi sulatada. Kindlasti vaatas ta mind kui mingit ajukääbikut kes ei lõpeta oma debiilsustega.

giphy (8).gif

Kusjuures asi on naljast kaugel kuna olid ajad mil ka meil oli mingis elukohas torud külmunud ja pidime lund sulatama. Kui keegi küsib miks te  poest vett ei ostnud siis kahjuks ma jään vastuse võlgu. Küllap vanemad said oma lapsi lõpuks millegi kasulikuks ära kasutada. Või oli lihtsalt majanduslikult raske aeg ja kõik sõbrad oli vee võtmise ära keelanud.

Õnneks mina pidin seda lund sulatama ainult seniks, kui ise linnas ära käin ja vanematelt vett toon. Kohale minnes oli mul pooleteise liitrine pudel näpuvahe, isa küll ütles, et võta ehk rohkem vett kaasa. Mina aga muigasin ja küsisin, et palju see kass ikka vett joob. Ilmselgelt ei suutnud ma laiemat pilti haarata, kuna plaan oli ju veel süüa teha. Muidugi poest läbi minnes ei ostnud ka endale mingit joogipoolist seega ma pidin sealt pudelist kassile loovutama, söögile kulutama ja mingid tilgad endale jätma. Kuigi nüüd mõeldes oleksin võinud kõik oma veinid ja vahukad nahavahele ajada ja seda veel asja eest. KUNA MUL EI OLE MIDAGI MUUD JUUA!!!!

giphy (9).gif

Riisi keetes oli seal ainult nõnda palju, et kotike oli kaetud, aga rohkem ei raatsinud panna. Harjumus alati peale mingi toiduaine nuga pesta oli ka üsna veider. Paned noa kraani alla, aga midagi ju sealt ei tule ja tõmbad selle rõveda noa omal rätiku seest läbi. Hirmus suur tahe oli pesu ka pesta, aga noo see selleks. Parem ei hakka mainima, et olin suured plaanid teinud seoses vannitoa koristamisega mis kõik lendasi taeva poole.

Iseenesest oli meeldiv, kui pühapäeva hommikul oli kuulda mingit veidrat häält koridoris ja siis kraanist juba mingi nire hakkas tekkima. Lisaks paari tunni pärast oli juba korralik surve taastatud. Kui vähe oli vaja, et ühel inimesel pühapäeva hommik meeleolukaks teha. Muidugi nüüd on mingi kasjakk keskküttega või siis katlamaja kütjaga on kokkulepe, et pluss kraadidega pakib oma seitse asja ja läheb koju pere juurde. Nii kui pühapäeva õhtul läks temperatuur pluss ühe peale siis insta pn radikad külmad ja toas kuskil kaheksateist kraadi.

Üks kommentaar “[208] Päev ilma veeta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s