Oli eile üks võrdlemisi külmavõitu õhtu, kui sisse sai lülitatud telekas. Aeg oli hiline ning ilm lihtsalt surus tuppa, aga telekas tuletas meelde need kõige hullemad traumad just nooruspõlvest\lapsepõlvest.

Kas tõesti siis Kanal 2 on jõudnud sinnani, et peab näitama taas seda jubedat Tantsu saade. For real, kui haige saab üks saade olla. Ma andsin talle uue võimaluse, sest eelmine kord piirdus see esimese hooaja, esimese saatega. Vaadates siis seda viiendat hooaega ei suuda ma tõesti leida mingit põhjust miks keegi normaalne inimene seda vaatama peaks. Mõelda vaid, et see sama saade oli üks vaadatuim saade.

15935430_10208484264929735_1668205901_o.jpgKuna ma siiski sundisin ennast tervet saadet vaatama, et mõist kas mulle see ikka kindlalt ei meeldi siis abiks tuli võtta klaasike veini. Ma ausalt ei ole alkohoolik (eitamine pidi küll olema kõige suurem märk).Minu degustatsiooni sattus kunagi ammu Maximast prooviks ostetud 2 eurine vein. Punn pm lendas ise pealt, aga gaasi sees polnud. Aga see maitse oli nagu nii disgusting kui eales võiks üks vein olla. Seega vein lendast suust kiiremini kraanikaussi, kui see klaasist suhu läks. Lühike iseloomustus: vesine, maitsetu, pask. Ei soovita!

Jätkates siis minu vaenlasega võin öelda, et pull oli vaadata kui noor Stig välja nägi ja veidi üllatusena tuli, et ta on kusagil meeter üheksakümmend pikk. Tundub suht kössakas. Vägagi naljakas tundus see kuidas Getter ja Ott seal omavahel flirtisid.

kohtuniks: Te olete vist palju trenni teinud, kuna olete näost juba sransed.

Getter: Ma ju ütlesin.

Noo see on ikka korralik flirt kui nad ka omavahel arutavad, et nad suht ühte nägu. Neil siis ei tekkinud küsimust, et ehk on nad õde ja vend? Fantaasiast mul juba puudust ei tule. Kohtunikud ajasid taga detaile mida normaalne inimese ei suudaks isegi unes välja mõelda. Imelik, et veel Argo Aadli seal kohtunikuks oli pandud. Sain mingi hetk aru, et ta oli seal kunagi osalenud, aga otseselt tema jutt oli sama mis teiste kohtunike omad, aga väikeste sõna erinevustega.

Jätkame nüüd millegi muuga. Siiski pean rahustama inimesi kes võisid arvata, et uuest aastast olen muutunud filmiblogiks. Ei ole ja jätkan oma labaste mõtete avaldamist. Lihtsalt kogesin taaskord sellist kuu alguse laikust või eksistentsiaalne kriis. Kuidas näeb kui Kristjanil on eksistentsiaalne kriis? Üldjuhul laman ma kas kodus või tööl näoga vastu põrandat ja mõtlen järgmistele asjadele: MIKS MA PEAN TÖÖL KÄIMA? MIKS ME ELAME? MIS SELLE MÕTE ON?  MIKS ME PEAME ÜLDSE ELAMA? MIKS ME KEEGI EI RÄÄGI SELLEST MIKS ME ELAME JA MIS SELLE MÕTE ON? MIKS ON MAAILMA OOKEANIDSET SUUR OSA AVASTAMATA? KAS ME OLEME UNIVERSUMIS ÜKSI? ÄKKI UNIVERSUM ON ÜLDSE ”KELLEGI” KATSELABOR?

Seega ma olen igast stabiilne inimene, kuigi ma seda siiski tööl ei käi. Arvatavasti ma lõpetaksin kohe lähedal olevas ebastabiilsete EMO-s. Harrastan seda siiski kodus edasi, kuna Kapserile peab ka keegi tsirkust tegema. Tema ju viisakalt närib minu juhtmeid, et mul jumala eest igav ei hakkaks. Ma olen kaine ja ma panen selle teema lukku. Kujutan ette kui marko n tulevikus just seda postitust lugeda 😀 😀

2 kommentaari “[207]Kohtumine vaenlasega

  1. franzele scrive:Che è laziale, vuole dire…. Cosa vuoi che voglia dire uno che esprime tutta sta sofozsdaiidne acida, tra l’altro la birra australiana fa anche schifetto. Brindasse con del tavernello che si addice di più alla sua indole e al suo spirito.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s