assassin_s_creed_movie_flipped_poster_by_maximumsohan-da2byc0Assassin’s Creed

Žanr: Action, Seiklus, Fantaasia

Vanusepiirang: Alla 12 a. mittesoovitatav

Eile sai siis veel üks film vaadatud mida ma siis olin juba pikalt oodanud. Esialgu oli mõte see ennem Passengeri är vaadata. Arvestades mis pettumus see film oli siis oleks tõesti tahtnud ennem kehva filmi ära vaadata ning siis üks hea veel. Asi ei ole just dramaatiline, kui sa ei viitsi kuulata mida kangelased filmis räägivad ja sa lihtsalt vaatad seda ekraani surnud pilguga.

Tegu siis konsooli\pc mängu põhjal tehtud filmiga, ma olen ise neid mänge mänginud ja nad on meeldiva stooriga, aga ega enamat ma ei saaks nende kohta öelda. Filmi teema oli siis keskaja tapjatest kes ajasid mingit jubinat tagasi. Oli ehitatud üks masin mis pidi suutma läbi dna taastada veresugulase mälestusi. Ulmekas ning seega on kõik võimalik. Mis aga mind häiris oli see vestlus mida inimesed omavahel pidasid. Üks näide:

Naine kes siis selle masina oli loonud: It’s my life work

Mees vastas: It’s my life

Ausalt ka ma ei saa aru kes sellist dialoogi välja mõtleb. Ma ausalt arvan, et film võib kandideerida mõnele vaarika auhinnale. Mull samas tõsiselt meeldis, kui oli läbi dna mindud ajast tagasi stseenid. Nende jutul on vähemalt mingi point. Jäi veidi mulje, et seda filmi oleks nagu kaks eraldi meeskonda kirjutanud. Õnneks minu tühine arvamus kedagi ei koti ja see jääb siia blogi veergudele kopitama 😀 😀

Tänu revolutsioonilisele tehnoloogiale, mis avab geneetilisi mälestusi, saab Callum Lynch (Michael Fassbender) kogeda oma esiisa Aguilari seiklusi 15. sajandi Hispaanias. Callum avastab, et ta pärineb iidsest salamõrtsukate salaseltsist ning kasutab seeläbi omandatud uskumatuid teadmisi ja oskusi selleks, et võidelda võimsa ja halastamatu templirüütlite organisatisooniga tänapäeval.

Seiklusfilmi ASSASSIN’S CREED peaosades teevad kaasa Michael Fassbender (“X-mehed: Apokalüpsis”, “12 aastat orjana”) ja Oscari-võitja Marion Cotillard (“Pimeduse rüütli tagasitulek”, “Edith Piaf – elusse armunud”). Lisaks neile astuvad üles Jeremy Irons (“Batman vs Superman: Õigluse koidik”), Brendan Gleeson (“Kartmatu”), Michael Kenneth Williams (“The Wire”), Callum Turner (“Green Room”) ja Matias Varela (“Borgiad”). Filmi lavastas Justin Kurzel (“Macbeth”, “Snowtown”).

Advertisements

Üks kommentaar “[206] Assassin’s Creed

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s