xPassengers-Poster.jpg.pagespeed.ic.o5t_Upq8yJ.jpg

Režissöör: Morten Tyldum
Produtsent: Neal H. Moritz, Stephen Hamel, Michael Maher, Ori Marmur
Stsenarist: Jon Spaihts
Näitlejad: Jennifer Lawrence, Chris Pratt

Enda uut aastat on ikka meeldiv alustada ühe hea filmiga. Plaan oli esialgu minna üht teist filmi vaatama, aga kuna ajaliselt ei sobinud siis valisime selle. Ma olin treilerit vist korra näinud, aga midagi suurt ei osanud loota küll. Pani veel mõtlema, et kaks inimest ning film kestab suisa tund ja viiskümmend minutit. Mida kuradit neil seal kahel nii kaua teha on? Õnneks nad filmis siiski ei olnud päris kahekesti vaid kambas oli ka humoorikas baarmenist android kes isegi suutis natukene draamat tekitada.

Ma võiks vist öelda, et treiler on tõsiselt petlik, kuna seal ei näita päris täpselt kuidas mõlemad ärkavad nö hübriid unes. Kuna nad immigreeruvad uuele planeedile siis võtab see sõit aega kusagil 120 aastat. Kaks peategelast ärkavad siis tehnilise rikke tõttu 90 aastat ennem, kui kohale jõuavad kuigi vahepeal ärkab ka üks teine mees siis spoilerina võin öelda, et tema surm tuleb sama kiirelt. Enda igavust said nad veetes igasuguseid erinevaid lõbustusi tehes nagu Just Dance taolist mängu mängides või siis kossu mängida ja ujumas käies. Ma nüüd rohkem spoilim ei hakka, aga minuarust oli see äärmiselt põnev film ja see aeg lendas üli kiirelt. See oli ka üks esimesi filme kus ma ei vaadanud telost kaua see juba kestnud on. Film üldiselt on siis kosmose armastus-põnevus-ulme film 😀

Kirjeldus:
Jennifer Lawrence ja Chris Pratt mängivad seiklusfilmis kahte reisijat, keda kosmoselaev teisele planeedile uue elu suunas transpordib. Olukord võtab ohtliku pöörde, kui nad äratatakse süvaunest 90 aastat enne sihtkohta jõudmist. Üritades leida tehnilise rikke põhjust, hakkavad Jim ja Aurora teineteisesse armuma. Siis aga ähvardab neid laeva hävimine ja nad saavad teada, miks nad tegelikult ärkasid.

3 kommentaari “[205] Passengers\Reisijad

  1. Käiain ka eile seda vaatamas. Täits hea oli, kuigu suht etteaimatava sisuga. Aga ma ei saanud hästi aru miks see film 3D oli, sest mingeid erilisi efekte ma jusut ei täheldanud.

    Meeldib

    1. Kusjuures ka mina jäin korraks mõtlema, et miks siin 3D-d vaja on. Pärnu Apollos on veel suht kehva see 3D värk ja tihtipeale kisub asi üsna uduseks.

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s