Mõelda vaid, et juba jälle on üks kiire aasta möödunud ja ikkagi nagu mingit erilist asja pole juhtunud. Ikka rahaliselt vaene kes tööl käib, bingo naeratas ainult korra nurkademängus, aga siiski esimest korda elus.

Mõtlesin alguses kas on erilist mõtet mingit aasta kokkuvõtet teha, sest nagunii minu igavas elus pole midagi toimunud, aga vanu postitusi lapates jäi nii mõndagi silma. Üsna lühikese mäluga olen ja seekord on küll hea tõdeda, et blogi aitab nii mõndagi meeles pidada. Tegelikult on see aasta isegi veidi erakordne kuna alles veebruaris ma hakkasin oma postitusi facebookis jagama, sest ennem ma ei pidanud veel blogi piisavalt kõlblikuks selleks. Nüüd vaadata esimesi postitusi siis saan aru, et ma ikka õigesti tegin ka 😀

giphy (1).gif

Vast kõige suurem muutus mul oli see, et kolisin tagasi Pärnusse. Kusjuures naljakas on see, et umbes samalajal kolis ka meie kuulus Barbie Pärnu lähistele ja kui Tallinnas elasin siis meie majasi eraldas vaid Juhkentali tänav. Ei teagi nüüd kumb kumba stalgib. Nägin lisaks Barbit veel ükspäev Kaubamajakas küünlaid müümas. Non topic info, aga asi seegi.

Kindlasti inimene kes on minu blogi rohkem lugenud sai aru, et mingi aeg oli mul väga suur pidutsemis periood kus ma iga nädalavahetus jumalast kinni olin ja seega nagu alkohoolikule kohane siis ka mina olin hädas enda pohmakatega. Selleks aga sai ära proovitud üks meeldiv plaastes mis aitas põgusalt pohmakate vastu (Link selle postitusele siin) Siiski olen ma nüüd ausalt alkoholi tarbimist vähemaks tõmband. Peamiselt küll sellepärast, et no money for this shit, aga kui tõesti tahaks siis ma jooksin oma kodus ennast jääkidest täis. Pole küll ilus reklaamida, aga mul on jõhkralt suur baarijääk alkoholist mida ma ise ei tarvita ehk siis ma joon ainult viina.

giphy (2).gif

Ma vist suutsin isegi ühe postituse kirjutada hetke ajendiga, kui ma olin peale tööd koju jõudnud mingi ühe kahe paiku öösel ning mingi klient ähvradas mind tappa. Seal ma siis märkisin nii ühe lausena, et ma olen jootraha maniakk ja kui sa ei jäta siis oled pm tühi koht. Ma poleks eales arvanud, et mingi tobeda nalja tõttu saan ma heiti, aga siiski mnu palk oli poolekohaga pool miinimumist ja ma ei läinud sinna palga pärast vaid jotsi mis ongi seal peamine palk. Ikkagi oli peamine põhjus see, et klient ähvardas mind tappa, aga see nagu ei kottinud kedagi ja siis ma olin küll veidi solvunud 😀 😀 (leiad postituse siit)

giphy (4).gif

Muidugi ei tasu unustada minu ustavad ohvrit Kristinit kellega me tripisime suve alguses ümber Tallinna ja pean mainima, et on mida vaadata. Võimalik, et olen Pärnakas ja sellepärast ei leia ma midagi huvitavat selle ümber, aga palun uurige Harjumaad ning see on täis põnevat ajalugu. Isegi Tallinnas sees on väga muhe minna Jaak Juske ringkäikudele. Me ise käisime Koplis uurimas ja see oli ikka tõeliselt põnev. Muidugi pean ma Evelini isale, Jussile suure kummarduse tegema, et oma autot laenas millega ringi paarutasime. (Koplist siit, Rummust siin, viis vaatamist väärt kohta siin,)

giphy (3).gif

Kuidas ma saaks siis oma selleaastasest lapsemure foorumist rääkimata jätta? See on siiani koht mida ma ei julge külastada, kuna käod on nende kõrval köömes. Ma vahest ikka mõtlen, et kui horny sa pead olema, et prükkaris või puu otsas hakkad oma ihasid rahuldama. Mõni ime, et korrutatakse, et noorus on hukas, kui sellised asjad toimuvad siis tõesti on see hukas.

Kui ikkagi mõelda kogu aasta peale siis on olnud ikkagi asjalik värk. Sai käidud Soomes isegi kaks korda ning korraks isegi Lätis ja Leedus. Külastasin nelja kontserdi: Adam Lambert, Queen, Hurts ja Prodigy. Võtsin omale prühhoterroristist kassi ning vahestasin elukohta. Kindlasti olen ma rahutu hing kes ei rahune veel nii pea, sest juba olen mõlgutanud mõtteid müüa oma korter maha ja osta uus, aga seda näitab tulevik. Siiralt jään ootama uut aastat ning uued väljakutsed on alati oodatud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s