Olen ka väljumas sellest jõulu unest ja ennast käsile võtnud. Annan siis teada mis ma jõulude ajal tegin ja mis ka sain.

Seekord ma sain küll aru, et inimesed kes surusid koguaeg, et kinke ei tee jne siis nemad olid just need kes lõpuks sadasid kohale koos kinkidega. Seekord oli siis juba nõnda 24nda hommikul kui sain pensiodega* kokku. Ma siis sain üli maitsva tšilli moosi mille retsepti ma hakkan järgmine kord välja pinnima. Lisaks sain ma vannisoola, aga mul pole vanni ja siis soovitati kausis jalavanni teha. Kahjuks pole kaussi ja siis arvati, et ma ju võiks omale kausi osta. Eks tean mida nüüd sünnipäevaks endale lunida. Viimakseks, ga mitte halvimaks jäi üks südamega kingitud ingel.

Untitled design (2).jpg

Õhta poole sain oma famiiliaga kokku enda pool ja sedakorda siis oli ka kokkulepe, et kingitusi ei tehta. Ilmselgelt ma sain enda ema käest juba neljapäeval käskluse reedel peale tööd tema juurest läbi minna. Peamine probleem oli söögiriistadega mida mul jagub vaid neljale, aga siis oli ka kingikott. Õnneks olin ma ise emale ja isale teinud juba oktoobris kingid valmis ehk siis tellisin komplektid dermoshopist. Ise ma sain siis vanemate käest raamatu “Kuidas kasvatada vanemaid.” Ma nüüd ei saanud lõpuks päris täpselt aru kas see on laste või täiskasvanute raamat 😀 Lisaks oli veel mitu kilo kassi toitu, sest ega suguvõsa noorim liige ei saa ju tühjade pihkudega jääda. Ning siis veel vinüülid mida mulle meeldib hobikorras kokku kraapida. Tegu on siiski uunikumiga mida veel toodetakse, aga samas neid vanu pole enam kerge saada. Seekord sain ma ühe eriti lambise ja teisel oli isegi üks-kaks ansamblit ära tuntavad 😀

Untitled design (3).jpg

Nüüd siis lõpuks minu kingiloosi tulemus. Sain selle paki juba üsna ammu kätte, kui ma ei eksi siis võis see olla lausa kolmas detsember. Peale oli kirjutatud kurjalt, et avada alles 24 detsember. Eks ma siis piinlen oma kurjast vaevatud uudishimuga. Ootasin ma siis 24 detsembrini ja sealt avanes meeldiv pilt. Ma sain omale tutiga mütsi mis mulle isegi mahub pähe, nagu wow. Lisaks veel piparkoogi vormid, kui nüüd pean siis oma esimesed piparkoogid peale viit aastat tegema. Ma vist tegin viis aastat tagasi oma esimesed piparkoogid esimest korda ise. Veel oli pakis lõhnaküünlad mille lõhn olevat olnud hea ja seda ütles mu lõhnaküünla fanatist õde. Kindlasti vaadake kui armas kuusk mul oli, kuigi tuled on juba tuhmumas sest patakad on tühjad 😥

Untitled design (4).jpg

Nõndaks seekord siis jõulud läbi saigi ja nüüd saab edasi postitada tõsistest teemadest nagu minu psühholoogiliselt ebastaabilne kass, närvihaigest tööst ja paljust muust väga vajalikust. Nagu näha siis minu sarkasm pole veel kusagile kadunud 😀 😀

*tegemist on esmaklassilise sünkroonujumistiimiga, mitte mingite lihtsate pensionäridega😀

Advertisements

4 kommentaari “[200] Blogijate jõululoos ja jõulud

  1. Vabandage!!! Sõnale “pensiod” sooviksin lisada tärni ja postituse alla täpsustava ääremärkuse, et tegemist on siiski esmaklassilise sünkroonujumistiimiga, mitte mingite lihtsate pensionäridega 😀 Olgem siiski täpsed! 😀 😀 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s