Kuna osalesin blogide jõulukingi rallis siis eile oli see päev kus sain ka oma kingi valmis ning võisin siis selle täna posti panna. Üsna raske on teha inimesele kinki keda sa siiski ei tea, aga samas ei tahaks ka midagi väga labast teha. Ma küll ei hakka seda siia kirjutama mis sinna pakki läks, aga ma võin öelda, et kõige ajakulukamaks osutus kirja kirjutamine.

Esiteks ei suutnud ma mõelda mida sinna kirjutada ja siis selgus, et ma olen ikka veel täiesti koba lumivalgele A¤ formaadis paberile kirjutaja. Üritasin kolma korda, aga kohe esimene lause läks juba viltu seega panin oma algklassi teadmised mängu. Ma ei tea kas ma olin ainus, aga lihtsam variant on võtta jooneline paber ning musta markeriga jooned tumedamaks teha ning see siis panna valge paberi alla. Ehk teavad seda nippi paljud, aga minujaoks on see nö elu häkk olnud üli kasulik. Võimalik, et ma sellepärast ei oska siiani valgele paberile kirjutada.

giphy.gif

Edasine jut enam väga jõuluteemas pole, sest ma pean ikka ütlema, et olen siiani sellest lahkamisest vaimustuses. Ma arvan, et ma olen veits psaiko inimene, aga see oli ikkagi nii vinge kogemus. Ma reaalselt ei kujutanud ette, et see mulle nii meeldida võiks. Kuigi pean ka märkima asja, et sellele jääb mõtlema ikka üsna tihti. Sa meenutad seda pead kus aju on välja võetud ja silma koopad paistavad. Või siis keha mis on pealt lahti lõigatud ja organid välja võetud ning seal sees on veri.

Lisaks veel uudiseid minu kassist kes on nüüd toidu tihedast vahetusest saanud omale kõhulahtisuse. Ma ei teadnud, et kassidel ei tohi toite vahetada ja nüüd on käes olukord, kus teda tõstes on tunne, et sitt kohe voolab välja. Lihtsalt meeletud peerud käivad ja sitt on pm vedel kui vesi. Võimalik, et siin on natukene ülepingutust, aga minu ettevaatust abinõud on järgmised:

15595884_10208339491150481_1145404878_o.jpg

Reedel oli veel IT osakonna jõulupidu mis läks üle ootuste hästi. Muidu ikka on kuskil mingid hõõrumised ja löömised siis meil oli see ikka täis nalja ja meeldivat söömat. Muidugi ega järgmine päev nii roosiline ei olnud ja mul on tõsiselt selline tunne, et mida vähem inimene joob seda raskem see järgmine päev on. Samas ei imesta miks pompsud ei taha lõpetada oma joomist. Igatahes see pohmakas kestis kuni pühapäevani ning siis sai ilusti kinno mindud Star Warsi: Rouge One vaatama. Selline kergelt raisku läinud nädalavahetus mis siis ikka. Eks meil taas jõulud tulekul ja siis see kohustus ennast pildituks juua, kuna muud moodi sugulasi üle ei ela 😀 😀 Ei ole see asi nii hull midagi. Taaskord näitan välja kui dramaatiline võin olla, tundke kaasa mu emale kes seda blogi igapäev vist lugemas käib 😀 😀

4 kommentaari “[198] Jõulude ootuses

  1. Ka mina olen valgele paberile kirjutamisega hädas olnud. Kasutasin ka kunagi niiöelda abijooni. Lihtsalt vahesid jälgides olen ka hakkamas saanud aga kõige suurem päästja on alati olnud ikka teises kaldkirjas kirjutamine. 😀

    Meeldib

  2. Ma pakkisin eile ka selle jõululoosi paki ära, et täna posti panna ja ma ei suutnud esimese hooga isegi kaarti sirgelt kirjutada, rääkimata, siis veel A4 paberist 😀 No muidugi kui ma oma meistriteosega enam-vähem hakkama sain avastasin, et olin teksti valele poole kirjutanud ehk kaardi tagumine pool oleks siis nagu esimene olnud. Ega midagi, hakkasin siis teise kaarti uuesti teksti vorpima, siis tuli vähemalt sirgem kui enne 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s