Kogu see jõulu teema on haaranud maailma ühte järjekordsesse ostu hullusesse. Kui hoolikalt mõelda siis terve aasta on neid pühasid täis. Küll aga on igal rahval osad erinevad. Meil on eristada kaks suuremat mis on siis jõulud ja jaanipäev.

Muidugi ei tasu jätta kõrvale need väiksemad, aga mitte just vähem tähtsamad. Kui kelelgil on sünnipäev siis see vajab eestlaslikku joomapidamist. Muidugi on vaja ka igat ostu tähistada, kui näiteks ostad auto. Koheselt on tuttavad sinu juures nagu oleksid rannas lebav kalaraibe mida piiravad kajakad. Sõprade ja kajake vahe on selles, et nemad tavad saada midagi, kuna su auto ostu PEAB tähistama. Oled kunagi mõelnud, et ostad auto kuhu sa investeerid oma viimased sendid ja siis tulevad su sõbrad ja tahavad veel midagi lisaks? Eks ma ikka dramatiseerin asja vindiga üle, aga kohati see on minu jaoks veider 😀 😀

giphy (19).gif

Ausalt ma ei soovinud siin hakata rääkima kuidas ma kogu maailma vihkan (seda teavad nagunii juba kõik) vaid ma tahtsin anda hoiatust ühe seriaali kohta. Vaatasin mina siis ühte uut seriaali nimega “Westworld” ja olin vaimustuses. Mitte kohe, aga alates teisest osast olin ma nii ekstaasis, et vaatasin kümne osalise hooaja kolme päevaga ära. Noo need kestsid küll 60 minutit per osa, aga noo fuck it, see oli mega põnev.

Seriaalist lühidalt rääkida siis see oli ulmekas mis leidis aset kusagil aastal 20153 kandis ning tegevus keerles ühe westerni stiilis teemapargi ümber. Sinna oli loodud külad ja inimesteks ei olnud mingid töölised vaid spetsiaalselt loodud androidid kes siis oli ilmselgelt täpsed koopiad inimestega. Igal ühel olid neil looja poolt kirjutatud lood mida nemad siis järgivad. Tavainimesed saavad seda külastada ja kui nad mõne androidiga hakkavad suhtlema siis tiritakse inimesed nende kirjutatud looga kaasa. Kui android mingil põhjusel surma saab siis tema mälu kirjutatakse üle ning ta saadekase tagasi oma maailma. Põhi point oi selles, et need androidid hakkasid segadusse minema, kuna neile meenusid eelnevad seiklused mis oli süsteemi poolt üle kirjutatud.

giphy (18).gif

Mina siis vaimustunud fännina hakkasin peale kaheksa osa nägemist magama heitma ja kaisus oli Kasper kellega me harjutame magamistoa uks lahti magamist. Ma ei kujuta ette mitu korda ma öösel sonida võisin kuna mul oli reaalselt hirm, et minu mälu kustutakse üle ja ma alustan jälle oma päeva. Mingi hetk ma tõusin istukile ja vaatasin Kasperile otsa ning mõistsin, et minuga on ikkagi kõik korras. See hetk võis Kasper arvata, et kui teda toast välja viskan siis on see ikkagi tema huvides, kuna mul kergelt psaiko hood. Järgmisel päeval ma vaatasin seda seriaali edasi ning mõtlesin, kui ebareaalne oleks olla android kelle mälu igakord nullitakse, kui surma saan.

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s