Möödunud on nii mõnigi meeleoulukas päev millest siis üritan teha väärika ja ilusa kokkuvõtte. Ilmselt on teemad ikka samad: auto, kass ja väheke joomist.

Alustan siis selle loetlelu viimasest punktist ehk joomisest. Tegelikult ei saadud üldsegi kokku joomise eesmärgil vaid Liisal oli sünnipäev. Ilmselgelt ei saa tänapäeva noored seda teha ilma alkoholita. Mitte et eelnevad põlved on seda meile süvendanud. Kui ma sünnipäevale sõitsin siis olin üsna kindel, et ei hakka jooma kuna terve päev vegeteerisin ja isu kuidagi kadus ära. Lõpuks, kui seltskonda sain siis tuju muutus ja tuli see pits viina kohe lauda istudes ära.

giphy (13).gif

Otseselt sellest joomisest väga midagi meenutada pole (ega väga ei mäleta ka), kuid hommik oli ikka erakordselt pask olla. Olen üsna kindel, et mida vanemaks saadakse seda hullemaks need pohmakad lähevad. Esiteks ma millegi veidral põhjusel arvasin, et nagunii kellegil on mingeid tablakaid ja siis ei pea ise kaasa võtma, aga ülla-ülla polnud ikka kellegil. Nõnda ma siis istusin seal nagu hunnik sitta, kuna paha oli olla ja pea valutas. Puhas vesi oli ka otsas ja janu oli niiiiiii suur. Mõtlesin siis, et mis ma ikka pirtsutan ja joon seda kraanivett, aga kui see on ikka oranžikas ja tükiline siis ennem suren janusse. Jahh nüüd kõik arvate, et olen mingi eriliselt hellitatud tüüp siis teil on õigus. Kahjuks ei suuda juua kraanivett millel on mingi maitse juures ja samas ei suuda juuba neid soolaseid Värskasid ja Borjome.

Kasper on ennast vahepeal ikka muutusteta üleval hoidnud. Ainult siis kui külalised on külas siis hoiab ennast väheke tagasi, aga seda ka ainult vähest aega. Vaheeal olen siis hoogsalt oma IKEA küünlaid põletanud ning temagi on uurinud mis need sellised on. Ütleme nii, et tema vurrudest on ainult kärssanud udemed järgi. Ega igaüks õpib ainult enda vigadest või kogemustest. Muidugi wc paberit pean ma ka rohkem ostma, kuna härrale väga meeldib neid retsida siis kui ma tööl raha teenin. Lisaks olen ma leidnud juppe mida ma mitte kusagile ei oska tagasi panna. Olen need lihtsalt riiulile pannud ootama seda päeva millal ma leian õige koha kus see kass on selle välja tirinud.

giphy (14).gif

Lisaks siis kõige värskem uudis on minu autost mis tänase väikse külmaga JÄLLE tööle ei läinud. Ega mul ei jäänud muud üle kui padrele helistada ja ta järgi kutsuda. Vahepeal mängisin autos oma facebooki mängu ning helistasin kikzile, et jään tööle hiljaks. See muidugi naeris, et auto ei lähe enam pluss kraadidega ka tööle, aga ma ju elan maal ja mul oli suisa miinus kaks kraadi. Ega ma seal kaua ei saanud mõnnata, kui isa juba kohal oli ja auto tõmbas käima.

Tööle sõites oli taaskord Star fm-is mingi ajukas teema. Küsiti siis rahva käest, et mida iga tüdruk teeb vähemalt 200 korda teismeeas. Noo ma loodan, et ma pole ainus kellel rikutud mõtlemine kohe hakkas asju genereerima. Arvestades seda, et esimene helistaja pakkus, et paugutab ukse siis ma mõtlesin, et ma olen siin maailmas ainuke kes mõtles miskit muud. Nagu Annika ikka vahest ütleb: Väike pervo igas päevas.

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s