Eile tööl istusin all keldris väikses laos ja kuulasin niisama mussi, kui astus sisse mingi tädike kes soovis abi saada-

-Tere. Sooviks, et aitaksite mul ühe paki üles tuua.

-(MINA) Töömeeste ruum on natuke veel edasi

-Kes teie siis olete?

-IT spetsialist

-Kindel?

Suht kinni tõmbas, et mind nõnda kahtluse alla seadis. Hommikul tööle kõndides arvasin, et olen veel IT spetsialist, aga võta nüüd kinni kas ikka olen. Huvitav kas sellele tädikesele võib see kunagi cringe attackina siis tagasi tulla? Mul eelmine nädal alles juhtus väike episood mis seda siiani tekitab. Hommikul läksin tööle ja lifti astusin kohe ühe meeldiva tädikesega ning tema vajutas seal nuppe ja mina kuulsin, et teretas mind. Viisaka poisin ütlesin kohe tere vastu. Tegelikkuses ta küsis kas teisele, et siis vajutaks minu eest nupu ära 😀 😀

giphy (12).gif

Seoses veel cringe attackiga siis neid tabab mind just autosõidu ajal kusagile kaugele minnes. Istun seal autos ja olen omas mullis. Mõlgutan oma mõtteid ja järsku meenub kuidas härra kolmandas klassis peale tundi koju jalutades hakkas mingi suvalise tüübiga rääkima kuna pidas teda enda klassivennaks 😀 😀 Oii blinn ma mäletan, kui mark mul oli koju minna. Huvitav kas see tüüp ka seda veel mäletab?

Eile suutsin kodus oma kassiga veel võidelda. Tüüp läks taaskord vannituppa ja võttis ilusti sitapaberi rulli ja hakkas seda rappima. Ta rappib ikka nõnda korralikult, et hambad on pärast verised ja siis see rull on verine ja kogu maailm on veel verine. Maailm just pole aga rull on verine ja kasutu ja lisaks on terve vannituba seda paberit täis. Suurest vihast siis loopisin talle vett peale, aga ka see ei mõju talle enam. Tüüp on vist selle vee asjaga juba harjunud. Kuna ta oli juba üsna läbimärg siis otsustasin ta radika peale kuivama panna. Seal hakkas siis kohe mingi õudne kisa pihta ning ma ei saanud aru miks ta edasi ei liigu, kui nii ebameeldiv on. Lähemalt uurides selgus, et olin ta kuidagi eriti õnnetult asetanud nii, et tema käpp jäi kuidagi radika vahele kinni. Aitasin ta siis sure kisaga seal välja ja muidugi olin ma koheselt rahva vaenlane, sest ma sain ikka korraliku rünnaku osaliseks.

giphy (13).gif

Lisaks oli eile öökülm liigne katsumus minu väsinud autole, kuna see keeldus hommikul tööle minemast. Noo mis ma siis teha sain, kui helistasin oma padrele ja kutsusin ta järgi. Tõmbasime siis nööriga käima ja viisime ta vanemate juurde laadima. Õnneks viidi mind ilusti edasi tööle. Patt on tunnistada, aga jäin tööle kuskil 20 mintsa hiljaks.

Kui nüüd mõelda siis eilne päev oli isegi huvitav, kuigi alguses mõtlesin niisama eelmisest nädalast teha postituse siis peab tõdema, et ainult eilsest päevast piisas ka. Muidugi ei oska ma öelda, kui põnev teile see minu eilne päev tundub, aga lõpuks see tädike on ikka väga veider kes pani mind kõhklema kes ma olen ja miks ma olen.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s