Möödunud on siis nädal kui sain taaskord arstil käisus oma põlve probleemiga. Suunati sinna näkasesse MRT-sse kus ei tohi ennast liigutada. Fantastiline koht ja seda eriti kui oled sipleja tüüpi inimene.

Oli siis täna see päev kui sain MRT tulemused. Olin siis seal uksetaga kannatlikult ootamas, kui õde ütles et mine osta endale süst apteegist ära. Mul tõmbas ikka korralikult kinni. Süst? Põlve? Mida kuradit? Kõndides apteegi poole mõtlesin, et ma ju ei pea tegelikult tagasi minema. Ma võiks lihtsalt oma kabineti tagasi kõndida ja teha nägu nagu oleks kõik korras.

giphy (10).gif

Ma olen siiski mees ja kannatan need süstid ära. Nii ma siis süstisin endale enesekindlust. Apteegis andsin oma ID-kaardi ning proviisor läks ka näost jumala tõsiseks: “Süsti saad jah?” Aa ei ma niisama löön punni maha ja loobin selle silma omale. Maksin siis süsti eest ära ja hakkasin arsti kabineti poole tagasi liikuma. Ikkagi oli mõttes, et ma ju veel võin ära minna. Mõtlesin mis ma mõtlesin, aga taaskord istusin ma seal kabineti ukse taga. Ei läinud kaua, kui juba olin ma seal sees.

Istusin voodi äärel ja vaatan kuidas õde täidab süstalt. Noo siis ma tõesti olin juba püsti tõusmas ja ära minemas. Oleks siis see väike ampull süstitud, aga ei, seda lahjendati vms mingi asjaga. Küsisin kas on valus ka, aga ei osatud vastata kuna tal puudub kogemus. Noo tore seegi. Arst tõmbas jala kronksu ja ütles et ma talle ehmatusest jalga näkku ei lööks. Ma ei ütleks, et see nüüd valus oli vaid pigem oli selline veider tunne. Sa nagu tunned, et midagi toimub su põlves, aga sa ei saa aru mis täpselt seal toimub.

giphy (9).gif

Sain siis omal jalad alla ja siis ma tundsin küll et midagi on ikka väga viltu. Ma sain kõndida, aga mulle tundus, et see üks jalg mis süsti sai on ikka kuidagi õrnem. Seda oli ka tunda, et põlv on paistes. Arst lohutas, et kui tahan lõplikult valust lahti saada siis peaksin ostma ühe süsti mis maksab kaudselt 200 euri. Nüüd ma tean mida vanematelt jõuludeks saada 😀 😀 😀

 

2 kommentaari “[187] Süst ….. PÕLVE

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s