Nüüd kus minu kelneri töö on lõppenud saan taas nautida oma elu. Ehk siis ma saan nädalavahetustel tegeleda asjadega ning isegi mõne sõbraga kohtuda. Võimalik, et esmaspäeval jõuan isegi trenni, aga ennem ikka tuleb rehvid ära vahetada.

Laupäeval oli mul siis au minna endise klassiõe\ eluaegse sõbra lapse sünnipäevale ning juba kukkus aukartus äratav viiekas. Mingi hetk hakkasin mõtlema, et ega see vanus ikka jookseb kiirelt järgi. Pole enam palju, kui mul endalgi juba kolmkümmend kukub ja ikka olen ma siis ainult oma kassiga 😀

giphy.gif

Igatahes pidin ma minema laupäeva hommikul Kilingi-Nõmme, aga hommikul oli toreda üllatusena Hirvelas asfaldi asemel puhas jää. Valdas isegi tunne, et kojamees on seda hommikul võimalikult libedaks nühikund. Jumala eest keegi oma autoga liikuma ei saaks. Sõitma sain isegi alguses ilusti, aga mingi hetk rattad lihtsalt pöörlesid, aga mingit liikumist kui sellist ei toimunud. Lõpuks olin ma risti keset teed ja ei liigu ei edasi ega tagasi. Tulin autost välja, et seda natukeni lükata tee äärde, aga minusugusest pole ju lükkajata ja pigem tegin niisama seal nalja. Istusin siis autose ning üritasin ikka edasi ja tagasi aga ei midagi. Lõpuks mingi hetk sai arengut, kui õrnalt tagurdama hakkas. Nõnda ma siis tagurdasin jupikesele kus oli natuke asfaldit näha. Sealt sai antud stardi pauk ja nii ma sõitsin kuni maanteeni välja. Oleks keegi kuskilt tulnud siis ma oleks pohhuilt üle lasknud, kuna jäält ära saada oli peamine eesmärk.

Sel hetkel kui ma sain maanteel rahulikku sõitu nautida mõtlesin olukorrale ja ausalt öeldes ei tea ma siiani kuidas ma oleks pidanud selle auto liikuma saama. Järgmine hetk mõtlesin, et miks ei võiks koolis sellisest asjast rääkida? Samuti, kui omaette kolisin ja hakkasin ise söögi tegemist õppima kuna koolis seda pole poistele õpetatud. Samas peaksid vanemad ka seda tegema, aga samas nad käivad tööl, et riigile makse maksta. Jutt segane, aga üritame mõista.

Seoses mitte millegagi meenus mulle TV 3 uus saade “Kallis sa oled kosunud”. Noo andke andeks aga see oli lihtsalt haige mis see mees seal tegi. Ma nüüd ei saanud aru kas see mees otsis odavata kuulsust või ta lihtsalt mängis hälvarit. Peale selle võiks inimene endale tunnistada, kui tal alkoholiga probleeme on. Kolm pudelit õlut igapäev ei ole norm 😀 Ja need vabandused, et olen ise natukene süüdi, et kaal tõusis 😀 😀 😀 AGa kes siis veel süüdi saab olla? Orgu, et ta kõrval ei seinud 24/7?? 😀

Ikkagi on olnud üks meeldiv nädal kogu selle külma ja muu valge pasaga. Nüüd pole midagi muud, kui valmistuda taas üheks näosaate uueks osaks. Okaspendel!

HOJXJCFH

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s