Olen ka mina see tavaline eestlane kellel läheb vaja korraliku hoovõttu ennem, kui midagi ära teeb. Ka mina olen jäänud oma autoga sellesse gruppi kes pole suutnud oma rehve ära vahetada.

Eelmise nädala kolmapäeval hakkasin ma oma autole otsima uusi lamelle ja kuna aega tundus olevat nagu muda siis ma ei kiirustanud. Uurisin maad ja otsisin neid kõige-kõige odavamaid kuna ma juba selline kooner olen. Neli rehvi sain 120 euro eest ja tunnen, et olen hea diili teinud. Oleksin need juba neljapäeva õhtul kätte saanud, aga taaskord oli suhtumine, et ega mul ju kiiret pole. Olin veel nädalavahetusel viimaseid päevi kelnerina tööl jasiis ei viitsinud eriti tõmmelda ka. Pühapäeval läksin neile järgi ja rääkisin isaga, et paneks mulle kusagile aja kinni, sest ma ise liiga möku selleks.

giphy (1).gif

Teisipäeval sain ma siis madrelt kõne, et millal sa lähed rehve vahetama. Mul tõmbas jumalast kinni, kuna isa pole mulle ikka veel mingit kuupäeva ega midagi öelnud. Vastasin talle, et isa pidi sellega tegelema. Kaugelt kuulsin juba isa hüüdeid, et tema ei tea sellest midagi. Fain! Hakkas siiski asjaga tegelema ja sain esmaspäevaks omale uue aja.

Läksin siis teisipäeva õhtul mõnuga magama, ei osanud midagi halba oodata. Uudistes küll pasandas, et torm on tulekul, aga kunas seda ilmateadet ikka uskuda tasuks. Kolmapäeval ärgates tegelesin oma asjadega, kuni ma tõmbasin ruloo üles. Noo tõesti-tõesti, kui vapustav vaade. Järgmine hetk kiilus mul kinni, sest härral on alles suvekad all. Värisedes istusin autosse ja siis oli neist üksikutest kordades mu elus, kus lootsin, et ehk seal taevas on ikkagi mingi mehike kes kuulaks mu palveid. Lõpuks ma ei mõistnudki kas seal üleval on mingi mehike või mitte, aga esimesest ringteest ma oleksin peaaegu otse üle sõitnud. Alles viimasel hetkel suutsin ma külje ette saada ning siis korraks lihtsalt seisin oma autoga keset ringteed.

giphy.gif

Muidugi maja eest ära saamine oli ka omamoodi kunst, kui ma sõidan edasi ja tagasi, aga auto ainult sureb välja. Ma olen liiga loll inimene, et mõista mis sellises olukorras teha. Kindlasti olen ka väga ohtlik liikuluses. Ma siiani ootan enamvähem ära hetke, kui kedagi teist liikumas pole ning alles siis hakkan ma autoga jukerdama. Nüüd on vähe lebom, kui kusagile suurema liiklusega teele sattuda, sest seal lumi ära sulanud.

allalaaditud-fail

Muidugi tasub märkida, et minu auto pole just parimas korras. Kindlasti on see väga varga kindel, kuna autol on keskluku süsteem puru. Ehk ma pean siis võtmega kõrval istuja ukse avama ja siis seest poolt lukustan juhi ukse lahti. Kui keegi leiaks minu auto võtme siis ega tal sellest väga kasu poleks.

Parim oli siiski mõni nädal tagasi juhtunud intsident. Töökaaslane küsis kas viitsiksin ta peale tööd linna viia ja kuna ma ise olin nagunii sinna minemas siis suure suuga lubasin ta kohale toimetada. Istusime siis autosse ja käivitamisel ei teinud ta piuksugi kuna aku oli tühjaks saanud. Kutsusin padre järgi ja hakkasime särtsu andma. Sellest polnud kasu ning lõpuks minu kapott ei läinud enam kinni. Tõmbasime siis lõpuks auto köie jooksuga käima. Sain töökaaslane linna visatud ja auto viisin vanemate juurde laadima. Ise ma võtsin teise auto ja sõitsin Tallinna poole. Lõpuks kui ma olin Tallinna jõudnud siis isa helistas, et juhtus õnnetus. Ma muutusin ikka väga pessimistlikuks, kuna see ei kõlanud meeldivalt. Igatahes oli isa auto laadima pannud ja kapott jäi kinni. See oli vist meeldivam osa asja juures, aga kapott kiilus kinni. Seega jäi sinna alla aku laadja koos pikendusega. Nüüd ongi olukord kus mul on laadja kapoti all koguaeg olemas, on vaja ainult pistikut kuhu pikendus sisse lükata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s