Olen siis minagi jõudnud oma elus sellise verstapostini kus julgen endale võtta hoolealuse. Seekord on siis oma kannatused pannud proovile üks varjupaiga kass kelle nimeks sai Kasper.

Tema kraesse ma võin ka lükata selle miks ma pole juba ammu oma blogisse midagi kirjutanud. See väike saiko lihtsalt ei lase mul läpakas midagi teha, kuna ta hüppab kohe klaviatuuri peale. Kuid siiski polnud see kassi valik miski otsus mida ma nüüd üleöö oleksin teinud. Sai kaalutud igasuguseid erinevaid varjante ja aegasid millal teda võtta. Lõpuks varjupaigas oli pesakond saabunud kellest sai välja valitud see kõige ülbem ja julgem.

Tuue kassi oma uude kodu siis kõige dramaatilisem tema jaoks oli telekas. Ilmselt polnud Kasper varjupaigas sellise asjaga kokku puutunud ja Kirgede tormi Charlotte jääb tal nii mõnekski ajaks meelde oma dramaatilise ilmega. Õnneks ei kulunud kaua ja ta harjus sellega ära. Mõõdusid veel mõned minutit ja tüüp oli ülbust täis. Kui sa julgesid tema jooksu trajektoorile ette jääda siis kõnnib ta sinu ümber nagu vihane ja turris härg.

Lisaks proovib ta kõiki ja kõike närida mis on iseenesest väga huvitav. Nüüd me klaarime oma arveid koos veepritsiga ja mõelda vaid see mingil imekombel toimib. Ehk kui ma näen teda kusagil midagi tähtsat närimas siis pean teda veega pritsima. Külalisi ma lihtsalt hoiatan, et põrandal võivad olla märjad kohad seoses sellega, et jagama kassiga maid. Pole ju kerge kahel isasel ühes korteris hakkama saada.

Eile oli see kummaline päev, kui Kasper hakkas mind imema. Tean, et see kõlab haigelt, aga nüüd on siis see hetk, kui ma langen oma diivanile rahus puhkama ja tema hellalt minu peale magama ja siis nätaki võtab sõrme ja hakkab seda imema. Mina enda elu jooksul pole sellise veidra nähtusega kokku puutunud ja ma isegi filmisin seda:

 

2 kommentaari “[176] Uus kiisu

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s