Oma kodusse sisse seades valdas mind IT-i inimest ikka suur probleem, kui pidin terve nädala ilma internetita elama.

Eelmine esmaspäev oli see suur tähtis päev, kui internet jõudis ka minu korterisse. Ilmselt on mul ka eelnevates elukohtades olnud internet, aga siin oma kodukeses ma pole seda varem omanud. Kui tehnik tuli siis ma suunasin teda seinas oleva võrgupistiku juurde, aga seda nähes väitis et see aegunud varjant. Noo mis ma siis ikka oskasin öelda, aga veider on kuulda seda majas mis on vähem, kui 10 aastat tagasi ehitatud.

Pinnuks silma tõmmati siis mul mööda lage uus juhe tuppa. Lisaks oli mul koridoris ühe ilusa valge laua peal üks kilekott, kus mu ema oli pannud puhta pesu mille ma veel tema juurde unustasin. Ilmselgelt puurimise hetkel jäi see just selle kohale ja kogu puhas pesu oli kipsi puru täis. Noo eks see ole minu endi viga ka, et neid pole kappi visanud, aga samas ei arvestanud puurimisega.

giphy-2

Juhe siis voolas minu elutuppa ja kõik oli oki-doki. Esitati tahvel arvuti kus nõuti minu autogrammi ja öeldi, et arve tuleb meili peale. Selge. Kõik on nii tore. Tehnik läks minema ja kusagil poole tunni pärast sain ma omale facebookis kirja. Kirjutajaks oli siis Kristjan Krimm. Olen see uhke inimene kes omab nimekaimu, kuid seni pole see mulle mingeid probleeme tekitanud. Igatahes oli ta mulle saatnud pildi tekstiga. Tema hämmingut oli talle saabunud Teliast arve. Arve mis pidi maanduma minu postkasti oli hoopis talle saadetud. Oma hämmingus vaatasin ma Telia iseteenidusest järgi ja tõesti oli minu meili adress muudetud ära tema omaks.

Ma tõesti ei suuda mõista mis võis tekitada taolise anomaalia nende süsteemis. Kas nad vaatasid kahte eraldi isikut kui ühte ja liitsid selle kokku? Muidugi minu ema reaktsioon oli parim: Võta endale lisa nimi.

giphy-1

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s