Minu Pärnus käik lõõpes ainult reedese väljaminekuga ja ütleme nii, et mällar on võimas. Muidugi pean endale meelde tuletama, et tegu oli siiski Grillfestiga ja see ei lõpe kunagi normaalselt. Kuna laupäeval oli ma omadega nii läbi siis välja ma õhtal ei jõudnud. Pühapäeval sain siis tuttavatega ennem Tallinna minekut kokku ja arutasime siis mida kõike me ka ei teinud.

Ma mäletan, et me kõik läksime Apteki ees laiali ja mina otsustasin Statist läbi minna ja ühe burksi võtta. Burksi ise ootasin mingi max pool tundi ja siis sain võidukalt sellega väljuda. Muidugi esimesel ampsul andsid minu organnid märku, et nad siiski ei taha seda süüa. Kuna olin valiku vahel kas süüa ja oksendada või mitte süüa siis valisin esialgu mitte söömise mis välistas ka ropsimise. Pakkisin siis burksi omale taskusse ja hakkasin tempokalt kodu liikuma. Vana silla peal otsustasin siiski uuesti proovida kas saan seda süüa või mitte. Siiski minu siskond eelitsas seda tagasi lükata ja nõnda see burger lenda üle silla jõkke. Eks kajakad ja kalad tahavad süüa. Muidu hakkavad veel Pärnu kajakad ka üksteist sööma.

giphy (12)

Koju jõudes oli ema juba üleval, kuna kell sai kolme pärast kuus. Siit tuleb välja siis see kõige kummalisem asi. Mina kes ma elan kesklinnast 15 minuti kaugusel ja pluss burksi ootamine 15 minutit siis eeldakks et maksimaalselt oleks mul pidanud minema 45 minutit, kuna tuigerdasin koju. Lisaks pidasin burgeri kaklust organismiga. Lõpuks aga tekkis mul küsimus, et kus ma need tund ja viisteist minutit olime, kuna kusagil viiest läksime kõik koju. Õnneks ei mäleta, et keegi mind oleks vägistanud vms.

Lisaks sain veel teada, et minu õde oli mööda Apteki laude kõndinud, kui nägi E-d. Ju inimene muutub purjus peaga eriti julgeks. Peab mainima, et tal olid kontsaga kingad ja ludade katteks oli klaasid ning muidugi oli seal peal veel külastajate joogiklaasid.

Ka enda korteri kaaslasel olin korralikult marki täis teinud, kui ta seisi kahe tüübi vahel ja mina üle Pärnu bermuuda karjusin talle näkku: “Nohh, otsusta nüüd ära kumma mehe sa valid.” Ütleme nii, et ma soovin et seda poleks teinud ja ma annaks kõik, et seda enam ei mäletaks. PIINLIK!

giphy (13)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s