Oleks siis minu oarakad lõppenud, kuid täna öösel otsustas Sergey Lazarev mulle näkku lennata. Mõned nädalad tagasi, kui koju tudisesin purjus peaga siis otsustasin ühe Lazerevi ja ühe Queeni plakati rotti lasta. Muidugi sai see siis pühalikult voodi üleval olnud riiulile asetada. Eks ma muidugi ise olin ka paras tropp, kui nädalavahetusel koristades oma nipli kogu mööda seina laiali laotasin. Olen üsna kindel, et see hoidis teda seal seina küljes tagasi. Igataes täna öösel oli see pidulik hetk, kui ta otsustas mulle kaissu tulla ja võttes kaasa ka mõned dringid riiuli pealt. Joogid ja koht minu poolt? Vaevalt küll! Esimese mõttena tahtsin selle raipe aknast välja visata, aga siis meenus et meil siiski igalpool videovalve. Seega sättisin ta paremini tagasi ja ehk peaks sinna ka mingid raamatud toetama panema.13335537_276331499383929_8380583159038900680_n

Lisaks meenus mulle, et sai nädalavahetusel üks kena kohviku külastus tehtud. Kalamajas on millalgi mõned kuud tagasi avatud uus koht nimega Kohvik Sõbrad. Mina ja minu tuttavad jäi söökidega küll väga rahule. Minu originaalne tellimus oli pasta. Muidugi on see eriti hea varjant minusugusele glüteenikule. Lisaks ajasin veel omale ciabattat kahe suupoolega sisse. A moment on the lips forever on the hips. Kuna ma nagunii mingit suvevormi ei suuda saavutada siis YOLO. Burger mis veel lisaks meie lauda toodi nägi üli-üli hea välja. Lisaks on see koht arvestanud tõsiasjaga, et kui sa jube hiigel burksi tellid siis sinna kõrvale reaalselt pole midagi muud vajagi. Meeldiv leid oli seal vahel peedi ja suvikõrvitsa näol. Kindlasti lisab see meeldivat vürtsi igapäevase mäki kõrvale.

Sain kogeda esmaspäeval väga veidrat olukorda. Kui ma mini-rimisse marsissin mööda Jakobi tänavat siis mingi mehike hakkas teiseltpoolt minu kõnnitee peale tulema. Ma korraks piilusin ta poole ning see viskas läbi õhu käppa ja tervitas. Mina ei osanud muud teha, kui muiata vastu ja tere öelda. Tüüp siis kõnnib minust eespool ja ükshetk ta jäi oma maja ees seisma, et trepikoja ust avada. Ma küll üritasin oma kõndimist aeglustada, aga sain aru, et mingi hetk on see juba veider ja mööda minna soovis ta mulle ilusat õhtut. Nagu why in the hell? Ma ei saanud aru kas ta ajas mind kellegagi segamine või on see normaalne käitumine?

giphy (10).gif

Eks olegi vist normaalne elada Keskturu juures kus jauravaid pompsukesi päevast päeva kainerisse viiakse. Üsna ränk on vahest vaadata kuidas nad oma peretülisi üsna avalikult lahkavad. Ma ütleks, et nemad on küll täiesti avaliku elu tegelased. Anu Saagimil soovitaksin bravuuri nendelt õppida. Muidugi nende avaikud roojamised võiksid ära kaduda. Üsna jõhker on see, kui kora junni sisse astud aga inimese oma veel rõvekam. Ma ei mäleta kas olen juba rääkinud, aga Kalamajas suutis öösel keegi C koridori saada ja siis lasi sinna lihtsalt junni maha ning läks uhkelt minema. Veidral kombel pole ma Pärnus kunagi kuulnud, et keegi räägiks sellistest asjadest.

giphy (11)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s