Ma ei tea millest need tänased parakad pärinesid, aga see oli ikka läbi aegade hullemad 😀 Ehk sain lisa doosi sellest, kui lugesin mingit artikklit unes kukkumisest. Kindlasti oleksin ma eelistanud seda tavaliselt kukkumis tunnet, kuna siis oleksin saanud oma unega edasi minna.

Seevastu sain ma kogeda täna öösel erakordset segadust. Unes ise nägin, et arvatavasti on Venemaa meid taaskord okupeerinud (taaskord olen see rassist nagu tookord mulle vene paaba ütles, sellest pikemalt siin) ja kogu meedia oli rangelt kontrollitud. Isegi blogijatele dikteeriti, et nad peavad suurest Venemaast ainult head kirjutama. Üsna sürrealistlik unenägu ja kõik oleks olnud norm, aga mind ajas järsult üles mingi hävitaja või lennuki mööda sõit. Klapid avades olin ma enam kui kindel, et nüüd läheb pommitamiseks.

Teadagi, et kesklinnas teisel maailmasõja ajal hävines Keldrimäe piirkond pm täielikult. Ega nüüd poleks neil vähem põhjust pomme just sinna rajooni visata, kuna seal siiski kõrghooned. Olin siis voodis oma parakatega üksi ja mõtlesin kas mul on midagi mõtet kaasa haarata. Kas korteri omanikul on kindlustus tehtud ka tehnikale? On mul siin väärtuslikke pilte? Ühesõnaga otsustasin, et kõik asjad on materjaalselt taastavad ning pistsin pea teki alla.

giphy (9)

Mingi hetk ma seal teki all sain ikkagi aru, et eks ma üks idikas olen. Seevastu oli mul uni nüüd mõneks ajaks läinud ja mulle hakaksid meenuma minu eelnevad parakad. Ütleme nii, et üks kõige põhilisem on see, et mu on suur hirm sisse magada. Millest see hirm on tingitud ei oska ma öelda, kuna olen maksimaalselt kolm korda elus kusagile sisse maganud. Parim oli see, kui nägin unes, et olen alasti muusemis ja ärgates võtsin teki ümber ja jooksin kapist riideid võtma.

Muidugi suutis ükskord minu klassivend tekitada parakad. Veidi veider klassivend unustas kooli tulles oma koolikoti maha. Tüüp reaalselt lihtsalt istus oma laua taga ja ootas vist millal tund läbi saab. Muidugi kõik naersid sellepeale ja tüüp saadeti koju kotile järgi. Muidugi mina kohe nägin unes, et samuti läksin kooli ja avastasin, et koolikott jäi maha. Noo muidugi võtsin ma kohe kõne õele peale ja hull mässamine käis, aga lõpuks ehmusin üles.

Ilmselgelt olen ma ikka veel Quueni lainel ja see on põhjus miks ka seekord lisan selle bändi mussi siia. Küll see Freddie oli ikka võimsa häälega. Peaks juhtima ka antud video kvaliteedile mis on filmitud 1981 ehk siis 11 aastat ennem minu sündi. Poleks youtuuubi siis ei teaks sellest esinemisest midagi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s