Eilne kontsert andis fiilingu mida vist jään aastateks mäletama. Oli olemas nii Queen, kui Lambert ning see sünergia oli suurepärane. Kusagilt oli kuulda mingit kobisemist, et Adam ei ole ikka päris Freddie ja ei vaidle vastu. Adam on tugeva vokaali inimene ja tema teebki oma asja. Oleks üsna kentsakas vaatepilt, kui keegi üritaks Freddit järgi teha.

Ma pole ennem sattunud Lauluväljakule, kui on nii palju rahvast olnud. Ma ei oska isegi silma järgi öelda, kui palju seal rahvast koos oli, aga seda oli paaaalju. Tüüpiline mina läksin sinna pohmakaga ja tuli räme roti burksi isu. Pidin päris tükk aega otsima telki kus saaks ültse burksi. Lõpuks oli esimene telk, kus sai grillburgerit. See maksis kuus eutsi ja ma pole varem nii kesist burksi saanud. Hiljem võtsin endale veel kanašašlõkki.

Kuna soojendus bändidest me eriti huvitatud polnud siis päris õigeks ajaks me kohale ei jõudnud vaid siis, kui The Princed tegi veel paar laulu ja siis mingi UK bänd asus lavale. Oli mõnus istumine ja pingeline Queeni ootamine. Pole vist kunagi ennem sellist meeldivat ärevust tundud, et nüüd kohe-kohe näen ma üht legendarsemat bändi maailmas.

Igatahes oli show oma raha väärt. Sai nii lavatossu, head valgustust ja ka lendavaid paberi lipakaid oli. Muusika kvaliteet oli väga heal tasemel. Muidugi ei puudunud Adami huumor. Mõnele inimesel võiks küll öelda, et naudi kontserdi mitte ära filmi terve aeg. Samas oli veel üks eriti ebameeldiv hobbitist pliks kes sai mingi suvaka tüübi peale vihaseks, et ennast tema ette parkis. Ma täpselt ei saanud aru milles see tüüp süüdi oli: kas sellest, et ta oli nii pikk või sellest, et pliks oli päkapikk? Igatahes sõimas pliks tal näo täis ja siis pressis oma küünarnukke talle ribide vahele ja lõpuks tüüp loobus. Minu taga oli veel meeldiv naisterahvas kes jalaga lõi kõik plekk taara mu kandadele. Lõpuks ikkagi see fiiling ületas kogu pasa mis ümberringi toimus.

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s