On tunda, et suvi on lähnemas, kuna reaalselt ei viitsi enam mitte midagi teha ning istuks ainult õues. Istuks niisama õues ja ei teeks mitte midagi, kui jälgiks vaikselt inimesi ja nende igapäevast elu. Tegelikult kõlab see üsna pervolt, aga selline ma juba olen 😀

Vahepeal olen siis saanud hakkama mitte millegagi. Üritan endast leida seda viimset inspiratsiooni, et siia midagi kribada, kuna päris sundida ka ennast ei tahaks. Vahest ikka kõnnin linnas ringi ja siis mõtlen, et ohh võiks sellest kirjutada ja siis veel sellest, aga koju minnes ununeb kõik ära.

Hetkel meenud, et ükspäev Maximas käies üks kentsakas naine kahtlustas mind tema toodete varastamises. Ütles veel otse näkku, et teadagi millised varganäod minusugused venelased on. Tänan, aga ma ei ole venelane. Koju kõndides veel muigasin, et eelmisel nädalal üks vene baaba sõimas mind rassistiks kuna julgesin talle okupeerimisest rääkida ja nüüd öeldakse minu kohta venelane. Juu see ole siis mingi veider karma maailm.

giphy (8).gif

Nädalavahetuse elasin pm üle kainena. Uskumatu, kui veidralt see ka kõlaks, aga lihtsalt polnud nagu otsest pidutsemis tuju ning ehk hakkan vanaks jääma. Sain hoopis läbi skype mängitud eesti mängu. Meil on siiski 21. sajand ja sellised asjad on juba normaalsed nähtused.

Lisaks veel Eurovisioonis. Kes mäletab siis mingi vahe klipina näidati Jonas Åkerlundi nelja minutilist videot kus oli Rootsi hitid läbi neljakümne aasta. Sealt jäi silma üks tuttav klipp mille peale E ütles, et tegu on E-Type-ga (video postituse lõpus). Eelmine nädal tuli see juhuslikult meelde ning vaatasin ära video Angels Crying. Kõik minu lapsepõlve trauma tuli meelde. Minu suurem õde oli siis tol ajal sellest videost nii vaimustatud, et pidi seda ka minuga jagama. Kujutate ette nüüd mis minusugusel kuue aastasel pägal võis juhtuda? Järgmisel päeval läksime naabriga tema juurde maale ning nagu saatuse tahtel oli see sama õudne stsenaarium nagu videos. Naabril hakkas pimesool õhtul valutama ja kõik täiskasvanud läksid linna abi kutsuma, kuna telefoni kusagil polnud. Mina ja naaber jäime kahekesti pimedasse maakodu. Kui fun see veel on? Eelneval päeval nähtud veel tore video kus mingi sadomaso libu koos oma lõngusest sõbraga lihtsalt killivad suvakaid.

Tuli siis suur häda vetsu minna, aga selleks pidi läbi sauna õue minema ja vahepealne maa vetsuni oli pime. Muidugi ma ei julgenud minna ja naaber ei saanud kaasa tulla kuna see väänles valudega diivanil. Ma isegi ei mäleta kuidas ma lõpuks sinna vetsu sain, aga koguaeg ma kartsin, et see sadomaso eit koos lõngusega tapavad mu ära 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s