Sai seekord taas läbi tehtud mega kiire nädalavahetus mis algas tegelikult juba neljapäeval. Kuna E saabus linna ennem reedet siis ei saanud lasta käest võimalust ning välja minna. Lugesin sõnad taaskord peale, et võtame rahulikult. Enamvähem see isegi õnnetus ja jõudsin kusagil kaheteist paiku koju, aga purjuakil. Kõigepealt käisime siis Lendavas Taldrikust kus sõime kõtud täis ja siis liikusime edasi Topsi. Oli selline loomeinimeste liikumine.

Topsi ees tobi tehes möödus minust kaks pompsukest ja üks neist vaatas mind pingeliselt. Ma juba kartsin, et nüüd saan kas nuga, varastatakse paljaks või küsib lihtsalt suitsu. Ma kohe kunagi ei mõtle asju üle. Mingi hetk ei pidanud ma enam pingele vastu ja siis läks dialoog käima

-Mida? (mitte just meeldiva tooniga)

Pomsita näole ilmnes pervertlik irve

-Ei ole võimalik?

-Ahh?

-Ei ole võimalik? (tüüp jumala eufoorias juba)

-Mis asi ei ole võimalik? (siga segaduses)

-Tsink sina või?

-Wutt?

-Ei ole sina tsink?

-Eeeee…… EI

giphy (7)

Reedet ootas ees mingisugune pidu F-hoones. E sai töölt kutse ja nõnda me siis tegime ennem seda khm väiksed dringid mis lõpnes sellega, et mölemad olime suht kännis. Lausa häbi oli nõnda tuikuda mööda Kalamaja. Lõpuks kohale jõudes ootas meid meeldiv personal ja saime oma kutse vahetada käepaela vastu ning pidu võis alata. Esmalt ei saanud me päris täpselt aru mis veidra peoga tegu on ja mõtlesime ühed joogid teha. Ohh seda üllatust, kui joodikuid said teada, et free alco. Ütleme nii, et otsusin ikka juhust kasutada ja ennast korralikult täis kaanida. Pole vist veel elus nii palju jäägrit ühel peol ära joonud. Küll seda siis shottidena ja kokteilidena.

Edasi me liikusime C algatusel Kelmi kus minu pilt oli juba üsna hämar ja sellele aitas veel kaasa klubi toss mis oli terve selle koha üle ujutanud. Liikusin nagu siil udus teiste järgi. Suutsin isegi ühe joogi endale sebida, aga see lendas enamjaolt teistele peale. Kuna minu piir oli juba täis siis otsustasin koju kõmpida. Muidugi algas poolel kodu teel suur luksumine mille otsustasin Hessis ära klaarida. Plaan oli ainult kokat võtta, aga kui juba seal olin siis võtsin ka ühe eine. Kuna luksumine sai ühe lonksuga klaaritud siis polnud muud, kui hülgasin selle juba kaupsi juures. Ehk mõni pompsita tahab lonksu.

Laupäev möödus nagu ülejäänud Euroopal siis Eurosvisiooni lainel. Siiani ei saa ma aru mis selle ürituse fenomen on, kuna see ikka nii veider asi. 200 miljonit inimest vaatab pealt kuidas tehkase paar tõmblus asja ja kogu lugu. Pole iial seda eriti vaadanud, aga eks inimestel olegi erinevad maitsed. Tore kui keegigi naudib seda. Üldjuhul võtsin seda siiski suht rahulikult ja oli selline korteri istumis asi, kuniks elekter Kalamajas ära läks ja siis suundusime Highlanderisse edasi. Seal tegime ühed joogid ning siis sammusin juba kodu poole.

Lisan siis loo mis mulle kõige rohkem sellel aastal meeldis. Peaks mainima, et tean laulu juba mõned kuud ja päris üllatunud olin, et see Eurovisiooni laul.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s