Sai siis üleeile vähe lebomalt võetud ja külma ilma tõttu rattaga sõitma ei läinud. Otsustasin postimajast viimase pakikese ära tuua ning siis kiirelt veel Rimist läbi hüpata. Mõeldud-tehtud.

Koju kõndides ma koguaeg mõtlesin ühest milka sokšist mille Rimist soodukaga ostsin ning leppisin iseendaga kokku, et lifti jõudes võtan ühe ruudukese. Mis seal siis ikka, kui uksed sulgusid siis hakkasin meeleheitlikult seda kotist ostma ning siis pugisin seda. Võisin välja näha nagu mingi närviline narkar kes oma doosi otsib. Ilmselgelt ei suutnud ma oma ihasid taltsudtada ja panin kohe terve rea omale põske.

Lifti uste avanemisel panin kohe tähele, et naabritädi on hirmunud näoga koridori peal ja minu koridori vahe uks oli lahti ning mingi töömees askeldas seal. Suu sokši täis üritasin kuidagi neid teretada ja hakkasin edasi liikuma. Ei pööranud erilist tähelepanu askeldavale töömehele, kuna koguaeg meil meingi korrastus toimub ja ju oli siis mingi lukuhooldus, aga kus sa sellega.

-Sinu ratas on siin? (üpris ärritunul toonil)

-mhmh (rohkema jaoks ei saanud suud avada, kuna šokolaad oleks välja voolanud)

-Üldjuhul võiksid selle siit ära viia, kuna vargad on kõik uksed tikke täis toppinud

Kui see jutt tuli siis ma enam ei suutnud mõelda suus olevale šokolaadile ja ma lihtsalt kuulasin kuidas mind hakatakse noomima nagu väike last. Šokolaad ikka kees suus.

-Kodukorras on selgelt kirjas, et koridoris tohib ainult lilli hoida. Aga mida teed sina? Vähe sellest, et ratast siin hoiad on see sul veel lukustamata! Usun, et on tüütu seda tuppa tassida (Vabandust, aga kui ma juba kuuendale selle tassin siis mis tüütus seda tuppa lükata on?), aga luku parandamine läheb lõpuks väga kalliks.

giphy (6).gif

Pea norgu lastes võtsin siis oma ratta ja tirisin seda toa poole. Nüüd oli siis aeg oma šokolaad ka ära süüa mis suus oli juba üsna vedelaks muutunud. Miks ma siis varem pole seda ratast tuppa vedinud? Miks pean mina enda oma toas hoidma, kui naabris samuti koridoris hoiavad? Ja nüüd on mul mõttes ema kes alati väiksena mulle ütles: “See, et teised teevad ei tähenda seda pead ka sina tegema!”

Hiljem unkel kes parandas lukku selgitas, et varastel on komme tänavalt vaadata millises koridorides paistab enim rattaid ja siis võlts kõnega saavad sisse. Edasi nad topivad kõik lukud tikke täis, et need eest ära võetaks. Edasi nad juba öösel saavad kuidagi taaskord sisse ja viivad kõik rattad ära.  Vastikud värdjad. Pange siis oma rattad kindlalt lukku.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s