Peale Saaremaa külastust olen olnud hädas puukidega mis mind siiani vaevavad. Eile leidsin siis seni viimase ning täna hommikul pole nad endast märku andnud. Siiski kahtlustan, et neid võib veel kusagil pesitseda.

Algas siis kõik pühapäeval, kui leidsin mingi imeliku moodustuse omal kõhupealt. Kuna näppudega seda käte ei saanud siis võtsin appi ikka pintsetid. Selle hetkeni ma veel ei teadnud millega võiks tegu olla. Välja tõmmates sain alles aru, et tegu on mingi elusa olendiga, kuna koivad vms hakkasid tal liikuma. Samas ei saanud ma päris sada protsenti kindel olla ning kontakteerusin A-ga ning saatsin talle pildi. Ta oli üsna kindel kuigi ma veel kahtlesin. Võtsin siis appi googli ja seal pika jamamise peale tuli välja, et ongi puuk.

Tegu pole siis nö tavalise puugiga vaid inimese keha järgide võib öelda, et tegu lapsega. Puugil on mitu eluiga ning need olid siis peale koorumist tekkinud larvad. Googeldades selle nimega väga targemaks ei saanud ning pidin välja otsima inglise keelse väljendi ja siis alles sain kindluse, et tegu on puugi mis puugiga. Nende puhul teeb asja raskeks see, et nad on imepisikesed ja peaaegu läbipaistvad.

Esmaspäeva õhtul leidsin ma järgmise oma käepealt mis oli paras üllatus, kuna se ei ole eriti pehme koht kuhu oma sõrgi sisse ajada. Välja tõmmates hoidis kinni nagu mingi pomps sajast eurost. Põletades ei tundunud ta eriti kaua seal sees olevat olnud, kuna praksu ei käinud ära. Juba teisipäeva hommikul leidsin veel ühe kõhupealt ning see juba tegi praksu ära, kui põlema panin. Olin juba üsna muserdatud, kuid õhtul ma sain paraja šoki kui reit sügasin. Tundisn kuidagi imelikke punne ja vannituppa minnes avastasin kaks puuki ühel reiel ja üks puugi teisel reiel. Noo kui fantastiline see veel oli? Kõik puugid tegid praksu ära mis annab märku, et nad on seal juba nädalavahetusest olnud.

giphy (4)

Tundub, et olen maganud puugi pesas või olen lihtsalt nii magus tükk, et nad ei suutnud minust eemale hoida. Kuna elame 21. sajandis siis saab apteegist osta puugi haiguse kiirtesti mis tuleb verega teha. TEST! Ning soovitan Saaremaal väääääga ettevaatlik olla. Nüüd ma loodan, et see on kõik või muidu pean ma ostma cobrat ja KÕIK oma asjad sellega kokku laskma

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s