Reedel õhtul tegime siis S ja A-ga eksperimendi pohmelli plaastritega. Üldjuhul on need eestlaste jaoks lahjad oma ajalise pikkuse poolest. Teada tuntud eestlane ei oska juua ja 24 tunnine plaaster tuleb ennem ära võtta, kui kaineks saad. Kasutusjuhend siis oligi selline, et 45 minutit ennem joomist peale panna ja kaheksa tundi peale joomist veel peal hoida, aga see võib ainult 24 tundi olla.

Kui ma olin laupäeval üles ärganud siis algul polnud meeles, et plaaster peal oli ja tõesti ei olnud pohmelli. Ainuke asi mis vaevas oli väsimus, aga arvatavasti selle vastu on vana hea kohvi või siis need rõvedad energia joogid. Nii palju, kui aru sain siis ka S-il ei olnud pohmelli, aga A-l oli tugev peavalu olnud. Kuna pohmakas on kombo läikivast südamest ja peavalust siis võib öelda, et kaks kolmest oli ilma pohmakata.

giphy (2)

Sünnipäev ise möödus Saaremaal väga hästi ning midagi hullu ei juhtunud. Praamiga ei vajunud põhja, kui siga kallid on nende poed ja söögikohad. Mingi sitane XL kohvi maksis 3.20 kuigi selle suurus kindlasti polnud XL ning see oli kannukohvi. Kasumi teenimine on sellel kusagil kolmesaja protsendi sees.

Pärnusse jõudes ei olnud palju aega, kui Tuustiga kokku sain ning tegime kerge tiiru rannas ja siis juba lippasin tagasi S ja A juurde, kuna nende juures oli kerge istumine. Seekord oli tunda, et magamatus tegi oma tööd ning kella kolme ajal läks kmap laiali. Muidugi mina Kristjan (reaalselt teine inimene mitte mina ja mina) ei suutnud normaalselt koju minna ning suur vabandus kõigile Jannseni tänava inimestele.

Pühapäeva hommikul oli küll tunne, et oleks vaja püstolit kuna nii kehva oli ikka olla. Esialgu mõtlesin, et loodus andis mulle topelt pohmelli, aga siis mingiaeg tuletati meelde, et ma suutsin absinthi kaanida siis sain aru miks selline pohmell on.

Lisaks oli eile õhtul meeldiv üllatus väike puuk. See oligi reaalselt ime pisike ja läbipaistev puuk. Esmalt polnud aru saada millega tegu on, aga pinsettidega välja tõmmates hakkas see ennast liigutama. Hämming oli suur, kuna polnud veel valmis selleks, et putukad üles on ärganud. Peab tõsiselt kaaluma varjandile, et teha puugi süst. Eelmine aasta, kui Aegnal käisime siis oli mul kokku viist kuus puuki. Õnneks keegi neist ei jõudnud pead sisse veel panna, aga eilne imeja oli küll juba maiustamas. Loodan, et ka pea tuli välja.

giphy (3)

Üks kommentaar “[138] Pohmelli plaastritest ja puuk

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s