Kuna eile oli super ilm siis sain taas oma sadulale hüpata. Mõnusa sooja puhul ei olnud mul erilist kahtlust, et tuleb võtta vähe suurem marsruut, kui muidu. Lisaks oli veel sobivalt tuulevaikne. Ma ei saanud lõpuks aru kas tuul oli tagant või see lihtsalt puudus. Mingi hetk ma tundis, et jube igav oli kuna ma lihtsalt veeresin alla ja väntama ei pidanud.

Sihtmärk oli seekord siis Viimsi poolsaar. Eelmine või üle eelmine nädal sai seda kohta külastatud, aga siis eksisin natuke teega ja tegin häbematult väikse ringi. Nüüd ma jälgisin rohkem oma gepsi ja suutsin mingil määral ikka õigel trajektooril püsida. Juba eelmine kord olin ma üsna üllatunud, et kergliiklus teed on üsna jõudsalt välja ehitatud. Ka seekord olin ma maksimaalselt viis kilomeetrit autotee ääres. Lisaks oli veel niipalju teisi inimesi ringi liikumas siis kas ratastega, rullikatega või niisama jalutamas/jooksmas. Selle nägemine tegi kohe tuju ka paremaks.

Igatahes seekord ma oma sõiduga tagasi ei hoidnud ja otsustasin ikka korralikult poolsaarele tiiru peale teha. Polnud isegi tunnet, et nüüd olen väsinud või midagi. Lihtsalt natuke ajas närvi see, et kergliiklus tee virvendas ühelt poolt teisele ja siis need tüütud ülekäigu rajal passimised. Samas ei saaks kurta, et mind üle ei tahtud lasta vaid üldjuhul olid väga entusiastlikud autojuhid ja lasid üle. Seekordne ringi pikkus tuli veits üle 50 kilomeetri. Muidugi ei saa ma päris kindlat kilometraaži öelda, kuna minu endomondo pani väheke pange ja google location history on veits mööda pannud. Enamvähem õige marsruut on alljärgneval pildil.

sõit

Seda ei saa minu Ülemiste järve tiiruga isegi võrrelda, kuna ilmselgelt on seekordne tiir korduvalt suurem. Mingi hetk ma pidin taaskord tõdema fakti, et google mapsi jaoks igasugune metsa tee täiesti arvestatav. EI olnud just arvestanud, et tee võib muutuda porimülkaks, aga paraku see nii juhtus. Nii juhtus Rohuneeme terviserajal? ma pole sada protsenti kindel, et see õige koha nimetus, aga see jääb Kelvingi kõrvale. Samas ei suutnud maps sinna selgelt lisada, et kusagil mingi väike oja. Õnneks ma sain sellest ilusti üle silla üle, aga oleksin päris vihane olnud, kui väntad taaskord mingi ojani ja siis hakka veel tagasi väntama.

13081627_10206566929477547_1877167229_n
väike turistikas Aegna saarest

Lisaks meenus mulle, et sai külastatud reedel Pirita terviserada mis oli omamoodi seiklus. Kuna reedel peale tööd polnud midagi teha siis hüppasin aga sadulasse ja läksin kema seda terviserada. Olin juba mõned päevad varem seda internetis uurinud, aga oma silm on ikka kuningas. Sinna minek oli juba üsna feil, kuna ma pöörasin juba Kose teelt alla ja olin omaarust terviserajal. Mingi hetk, aga tundus see kuidagi veidralt lühike. Mul oli veel soov minna Lasnamäele, et siis Prismast süüa osta. Võtsin aga mapsi lahti ja selgus, et terviserada on hoopis üle silla. BLOND.

Võtsin siis suuna ikkagi õigele terviserajale ning sinna jõudes sain juba aru, et nüüd olen ikka õiges kohas. Teeviidad olid minuga ühel meelel. Nüüd aga selgus, et minu orienteerumine on ikka väga mööda. Siblisin seal metsavahel ringi ja jätkuvalt oli soov lihtsalt läbi vilksatada ning edasi lasna minna. Sõidan ja sõidan ning oppaaa, olengi alguses tagasi. Ma ei tea mida ma tegin, aga see ei olnud minu soov. Võtsin siis selle teekonna uuesti ette ja taaskord olin ma tagasi alguses. Päris närvi ajas see tiirutamine. Ega siis midagi, kui võtsin oma mapsi uuesti välja ja siis sain aru, et silda ma lihtsalt full ignosin.

Lõpuks ma enda Prismasse siiski jõudsin ja kõik olid õnnelikud. Selle ekslemisega sain ma kusagil 30 kilomeetrit maha sõidetud, aga samas ilm oli ikka nii siga külm ka ja ähvardas koguaeg vihmale.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s