Ajad muutuvad ning koos sellega ka inimeste huvid, aga reit on ikka alles. Kuigi see pole enam sama hiilgav, kui aastaid tagasi. Mäletan veel hästi milline kaklemine käis nende kümnete jagamisega ja uue pildid lisamisel uuendasid msni staatust: “uus pilt, kes pühhi soovib?” ning siis ootasid pool päeva ja said pildi üles panna.

Taaskord on näide minu laiskusest see, et oman siiani seal kontot. Alles hiljuti sain ma üsna ähvardavas toonis meili, et mind pole ammu nähtud ja varsti kustutakse konto ära. Võtsin siis ennast kokku ja vajutasin lingile mis suunas mind rate.ee keskkonda. See lehekülg näeb täpselt samasugune välja alates sellest ajast, kui loobusin selle kasutamisest. Täpsustaks siis, et viimase pildi olin lisanud aastal 2012 ja pärast seda enam ei tundnud asja vastu huvi.  Igatahes riivas minu silmi koheselt TOP100 valitsejad. Ma ei tea mis juhtunud on, aga selle lehekülje on enda haardesse võtnud vähemalt 50 pluss inimesed. Ma ei ole nende peale kade ega midagi, aga ma ei kujutaks ette, et minu ema/vanaema/isa omaks seal tutvumis kontot. Siinkohal pean tänama jumalat, et nad on kinkinud mulle arvuti võhikutest esivanemad.

Saades oma üllatusest üle siis otsustasin natukeni kaasa aidata noorte comebackile ja lisasin sinna endast pildi. Kujutate ette, et vanasti läks pilt üles kusagil kolme kuni viie tunniga ja nüüd pead sa reaalselt kusagil kaks päeva ootama. Üsna veider tundus kuna neil on 400K asemel kusagil 100K kasutajat. Kuna ma ei raatsinud endale solle tellida siis ootasin kannatlikult need kaks päeva ära. Samas tekkis ka sportlik huvi, et kaua ma ikka ootama siin pean. Kui pilt oli üles läinud siis oli see juba järgmisel päeval TOP100 kusagil lõpu poole. Tänase seisuga olin ma vist kusagil viiekümne juures.

Postkastis olid ainult kirjad Andreilt ning needki käisid uue postkasti välimuse kohta. Peaks mainima, et üsna kasutaja vaenulikuks on see tehtud või ma pole lihtsalt sellega harjunud. Vanu kirju vaadates meenusid kohe need väiksed tüdrukud kes kirjutasid:

tttsäu (:
tutvusi (a)

vv?

TSauki , väljavalituks äkki ?

Lisan siia siis ühe tüdrukuga olnud vestluse. Mõelge nüüd, et mina olin siis 19 aastane ja tema 13:

-tsau mis teed
siis on ta lisanud mingi imeliku küsitluse, et ala mis nimega esinen sul telefonis jne
-pliis vasta
-ütle kohe et ma kole
ja siis ma olin talle nädal või kaks hiljem vastanud
-pigem liiga noor

Kui ma oleksin talle vastanud ja tema vanemad oleksid seda näinud siis pm oleks neil olnud piisav materjal mind menti andmiseks. Pealegi selle vestluse järgi võin kahtlustada et ta on veits skiso.

Kuid kõige veidram on lugeda seda, kuidas grämpsid neid kümneid saadavad. Vanasti sai ikka korraliku flirti lugeda, et a’la kõige seksikamale kiisule, sinu silmadesse võiks ära armuda jne. Nüüd on seal tädikesed saatnud taolisi sõnumeid: minu heale sõbrannale, ilusat laupäeva, kaunist päeva. Nagu miks te raiskate selleks raha? See on samahea, kui inimene ostab suitsoaki, aga ainuke vahe on selles, et ta saab endale midagi.

Soovi korral saad mu reiti tšekata(viska siis kümpa ka): http://www.rate.ee/users/k-ristjan

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s