režissöör: Triin Ruumet
peaosatäitjad: Hendrik Toompere Jr, Juhan Ulfsak, Jaanika Arum, Merle Palmiste, Taavi Eelmaa, Reimo Sagor, Juss Haasma, Liina Vahtrik, Rasmus Kaljujärv, Kait Kall

Olime siis seekord Kristiniga valinud välja filmi “Päevad, mis ajasid segadusse”. Mul isiklikult olid ootused laes, aga Kristin ei olnud kuni eelneva õhtuni filmi treilerit näinud.

Kohe peaksid tunnistama ära, et ma pole 90ndate eriline fänn. Kogu see ajastus oli muusika ja rõivaste poolest üks suur ämber. Ma ei saa kindlasti nüüd öelda, et kõik oli üks suur paska, aga enamus oleks midagi mis tuleks maha matta. Tekib siis küsimus miks ma seda filmi läksin vaatama, kui olen 90ndate vihkaja. Noo eks ikka see elu mis tollal elati on see mis selle kümmendi nii põnevaks teeb. Mäletan isegi kuidas kusagil nelja aastaselt sai isale õlut ostetud ja nii uskumatu kui see ka poleks siis endale suitsu.

Mis aga filmi puutub siis see oli see mida ma ootasin. Isegi poleks nii head filmi oodanud eesti kohta. Huumor oli lihtsalt parim ja näitlejad sobisid oma rollidesse. Oli üks näitleja kes sobis oma rolli nagu riskas silmaauku, aga tema näitlemis anne jäi veidi mannetuks. Iseenesest oli filmi pikkus väga ok. Ja mis tõsiselt silma hakkas olid need vanad pakendid millega oli ikka vaeva nähtud. Vanad Saku õlle pudelid, Felixi ketšupi pudel mis nägi ikka võrdlemisi võõras välja. Meeldiv oli näha, et on ka pisiasjadega vaeva nähtud.

Kristin millegipärast nii vaimustusest sellest filmist polnud, aga siiski arvan Ruumeti esimese töö kohta on päris hästi kand kinnitatud. Seega soovitan soojalt see film üle vaadata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s