Eile möödus siis aastake sellest, kui asusin oma kodinatega elama Tallinna. Aeg läheb ikka siga kiirelt. Nädala pärast olen oma haiglas juba aastakese töötanud ja nõnda see eluke edasi veereb.

Igatahes eile suutsin ma siis esmest korda teha suurema tiiru ümber Tallinna oma ustava rattaga. Tegelikult oli mul lihtsalt plaan teha väike ring ümber Ülemiste järve ja siis koju tagasi. Loomulikult minususgune Pärnakas eeldas, et Ülemiste järve ümbert läheb ilus kergliiklus tee nagu seda Pärnus on Jaansoni rajana. Noo leebelt võib öelda, et mingihetk ma tundsin kuidas kirvemehed mind põõsastes varitsesid. Noo tippude tipp oli see, kui ma reaalselt vaatasin ringi ja mõtlesin kus perseaugus ma nüüd olla võiksin. Ilmselgelt ei tsuks seda google mapsi paska eriti tõsiselt võtta. Lisan siis siia pildi kus teil on võimalus tutvuda eiri kvaliteetse, google mapsi, sillaga.

12986876_10206479278326323_2096727057_o

Pidib ennast reaalselt seaks vihastama, kui seda sitta seal nägin. Mis siis ikka, eks ma hakkasin oma rattaga taaskord võsast välja veerema. Tagasiteel enda tava tee juurde oli tekkinud mingid kolm pliksi kes reaalselt võisid mind mingiks võsa pihkuriks pidada. Mul pole õrna aimugi kus kohast nemad tulid, aga nad olid mind nähes üsna üllatunud. Seega ma võin vanduda käsi südamel, et ma pole võsa pihkur. Lisaks siis järgmise pildi pealt on näha minu depresiivset soovi minna võimalikult väikse ringiga, aga kahjuks ma pidin siiski loobuma ning ilmselgelt ma hiljem panin juba ise mööda. Ei olnud soovi minna mööda maanteed, aga ega blondi ei saa ju siiski süüdistada.

sõit

Nii siis saigi minu planeeritud 20 kilomeetri asemel kusagil 30 kilomeetrit. Vähemalt sai rattahooaeg nüüd võidukalt avatud. Eks näis mis nädalavahetus meil kaasa toob. Ning lisaks ei ole kindel, kui plaju ma koormust võin teha, kuna täna eemaldati pidulikult minu tarkusehammas.

2 kommentaari “[123] Rattaga pealinnas

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s