Kogu oma puhkuse olen algusest peale plaaninud pidada Pärnus ja seni on see ka õnnetunud. Kahjuks ununes ära mul fakt, et pean kogu selle nädala veetma oma kallite vanematega. Kogu mu perekond on talutav vähestes kogustes ja uskuge mind nädal on tooooo much.

Ma olen üldjuhul suutnud oma päevakava üles sättida nõnda, et ei puutuks nendega kokku. Eks see oleks nii mulle, kui ka neile lihtsam. Viimasel kahel päeval pole kuidagi õnnestunud terveid päevi kodust eemal olla ning ikka ja jälle veedan nendega aega. Täna oli esimest korda tunda, et oleks aeg juba asjad kokku pakkida ning Tallinna poole huugama.

Siiski olin lõpuks mina see kes alla andis ja mõneks ajaks välja liikus. Ega ma ei osanud muud teha, kui ”väike” jalutuskäik mööda Jaansoni rada läbi ranna ja siis kodu poole tagasi. Kuna minu telo suutis veits pange panna siis endomondo näitas väheke valet infot. Kokku peaks tulema kusagil 12 ja veidi peale kilomeetrit. Hõivamm

Kummalisel juhul ei juhtunud minuga mitte midagi kummalist. Polnud varese ega tuvi laipa, keegi ei tulnud minuga mölisema. Nii igav oli. Ainukesed asjad mis meelde jäid oli see, et Mari nägi mind taaskord siis endine töökaaslane sõitis rattaga mööda ning teretamisel ta ehmatas mind nii, et oleks peaaegu täis end sittunud. Kairet nägin ka ja see oligi kõik. Vast see ongi põhjus miks siit linnast ära kolisin.

Kuna mul on veel käsil magusavaba aprill siis eile lubasin endale selle aasta esimese mäkki eine. Mmmmm kui mõnus see ikka oli. Ei taha küll halb inimene olla, aga ma siiralt loodan, et see õpilane kes meid teenindas ei saaks tööle. Ma pole nii suurt ebamugavust ennem veel tundnud.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s