Hiljuti sain ma Merkalt kõne seoses ühe huvitava tehnikuga Raekülast. Mõned aastad tagasi, kui ma oma pussy wagoni (mersu) ostsin siis oli mul soov selle makk ära vahetada, et ka cd plaate mängida. Linnapeal käisid jutud, et Raekülas on üsna hea inimene selleks. Ega siis muud polnudki, kui autole käik sisse ja minek. Oleks ma nüüd teadnud mis mind ees ootab siis ma arvan, et oleksin ikkagi pidurid blokki pannud.

Kohale jõudes tervitas meid meeldiva muigega meesterahvas ja Merka hakkas siis kohe seletama temaga.

-Tere! Oleks soov makk ära vahetada.

-Vaadake nüüd noor neiu, see siin ei ole makk vaid muusikamängija. Sõna makk tuleb vene keelsest sõnast magnetofon (pole kindel enam kas just magnetofon, aga mingi vene sõna oli)

Olgem ausad, minul tõmbas koheselt kinni. Poleks elus arvanud, et nii muheda välimusega vanake hakkab sellist juttu tootma. Mõlemal suud kinni liikusime siis tema garaaži edasi, et murest lähemalt rääkida. Olin siis saanud sõbra käest tema vana pioneeri maki (meelega kasutan seda sõna edasi) ning soov oli see originaaliga ära vahetada.

-Sa tõesti tahad väita, et soovid seda junni vahetada selle pasa vastu?

-Jah!

-Asja mida on kasutanud sinu isa ja arvatavasti ka vanaisa?

-Jah!

-Ise tead, aga kui mõistus koju tuleb või siis palgapäev, tule siia ja ma müün sulle pilli millega saab isegi usb pulgalt muusikat panna.

-Saab tehtu (hui saab ju)

Ma reaalselt ei oska muud öelda, kui ma olin seal nagu tuppes munn (ehk on liiga karm, aga see on ainuke väljend millega oskan olukorda selgitada). Onuke vaatas siis minu auto juhtmed ja ”uue” maki juhtmed üle ning käskis tunnikese pärast tagasi tulla. Kui keegi on omaarust saanud ebameeldivat teenindust siis soovitan soojalt ennem seda vanakest külastada ja teile sobib isegi Lasnamäe Maxima venelased kes eesti keelt ei mõika. Nende puhul sa lihtsalt ei saa aru mida nad soiuvad.

Olles siis omale uue-vana maki saanud läksin koju ning rääkisin oma huvitavast loost isale. Isa muidugi muigas sellepeale ja arvas, et see kogemus oli mulle sobili. Ega siis käbi kännust kaugele ei saa kukkuda, kuna isa oli seal samamoodi koos oma vennaga käinud. Ainuke vahe on selles, et onu oli vähe rohkem seal närvis olnud, kui mina ja isa kokku.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s