Pühad on nüüd seljataga ja tegevust täis nädalavahetus sai läbi kiiremini, kui oleks soovinud. Sai käidud kiirelt Pärnus, kuna siiski famiilia ja padruugad vajasid tšekkamis.

Sai siis ka seekord Postipoisis maha istutud ning mõned kangemad teha. Seekord kuidagi läks nii, et hakka imelihtsalt pähe ja eks ma siis korralikult lendlesin mööda seda asutust ringi. Vahepeal deomstreeriti meile proteese mis olid kliendil maha ununenud. Üsna võigas vaatepilt ning tekitab küsimus, kuidas see võimalik on? Ilmselgelt pean ma siia sellest pildi ka lisama.

12901010_10206325768408671_6369054303217432351_o
prossud

Nali naljaks, kusi kaljaks, aga edasi minnes sai meie sihtpunktiks Night Lounge. Kes Pärnut vähegi teab siis kunagi oli kesklinnas Nastja mis kolis Sugari kõrvale olevasse viina poekesse. Viina pood pandi juba ammu kinni ning ükspäev oli vupsti Nastja järglane valmis. Marssisime siis sisse, kui pettumust valmistades polnud seal ühtegi stripparit. Annika oli siis esimene kes asus lava poole katsetama, kuidas see strippari asi ikka käib. Ilmselgelt olin mina kohe tema järel katsetamas seda postikest. Veidral kombel oli mingi aste pandud lava kõrvale mis ei olnud kinni ja kui lavalt maha hakkasin tulema siis oleksin peaaegu ninali käinud. Muidugi käis kõva pauk ja siis keegi kuskilt nurgast hüüdis, et ärge laamendage. Ma khtlustan, aga pole kindel, et see sama oligi strippar. Kui ta juhuslikult oligi siis meil vedas, et tal olid riided seljas.

Muidugi teised piinasid vaest baaridaami, kellelt siis pinniti igast infot välja. Ega intervjueeriad väga tagasihoidlikud polnud ja baaridaam kahtlustas, et oleme Pärnu Postimehest. Ma pole kindel kas Pärnu Postimehest ajakirjanikud läheksid purjus peaga stripi klubisse. Lõpuks me tegime ühed shotid ja siis tee Lehtlasse meid edasi viis.

Aga hetkeks kujutage ette, et te olete rahulikult selles väikses asutuses tööl ning järsku sajab viis matsi sisse. Kaks tükki jooksevad koheselt lavale ”strippama” üks hull on lava ees põlvili ”fännamas” ning kaks tükki on baaris intervjuud tegemas. Kui masendav vaatepilt see ikka olla võib. Maksimaalselt kõümme minutit lällamist ja siis minek.

Lehtlas läks tavapäraselt möll edasi ning mingi hetk sadas kohale ka mu sista oma sõbrantsiga. Laua mille me valisime oli koguaeg rahvast täis. Kui meie omad ära läksid siis Susle sugulased olid kohe platit. Muidugi peab mainima, et Susle ei salli, kui keegi tema päris nime kasutavad, aga tundub, et sugulased polnud sellega kursis. Mina olin saanud omale kõrvetised ja naermine oli iga asja üle niiiii valus.

Kell tiksus seitsme peale ja sammud olid vaja seada Uku poole. Kui sa ümber ei kuku siis nurga taga ootab Uku. Kuna sista ja ta sõbrants polnud seal never käinud siis oli aeg asja muuta. Rahvast oli nagu tavaliselt, palju. Muidugi pidin ma Pillele ostma ühe küüslaugu võiku mis on seal erakordselt tugev. Just ennem, kui me siis hakkasime koju minema siis mingi kahekümne aastane poiss hakkas mu õega sebima. Püsti tõustes ütlesin õele, et sul on nüüd aega minna koju oma lapsi imetama. Tüübi nägu tõmbas tõsisemaks ja hoidis ennast rohkem tagasi.

Päris masendav oli kell kaheksa koju jõuda, mööda Jannseni tänavat kõndida nagu viimane parm kusagilt pargist. Lisaks minul oli kell kaksteist äratus, et jõuda ühese bussi peale. Siinkohal pean tervitama oma isa kes viitsib minusuguse joodikukaltsu eest hoolitseda ning autoga bussikasse viia. Pean ikka mainima, et Superbus on võrdlemisi ebamugav. Reis õnneks läks kiirelt, kuna Pärnu piiril panin silmad kinni ja järgmine hetk oli juba Nõmmel. Ärgates oli buss muidugi jubeeeee palav ja kohe tekkis tunne, et sooviks väikse paki maha panna.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s