Hea meelega kirjutaks siia enda imelisest muutumisest, aga siiski tahaks natukene nuriseda eelmise osa kohta mis oli siis eetris 16.03.16. Mul oli tõsine kahtlus, et ma ikka õiget saadet vaatan.

Jahh, me Kristiniga oleme need jobud kelle pärast sellist saasta saadet toodetakse, aga peab ikkagi ausalt ütlema, et tänu sellele saatele läksin mina hambaarsti juurde. Mida edasi seda rohkem närvi on hakanud see saade mind ajama.

Eile oli tippude-tipp mingi pereelu lahkamine saates. Keda kotib kes leidis uue naise kuskilt sünnitusmajast? Kui sa tõesti tahad seda kellegile kurta siis mine psühholoogi juurde. Pole kunagi mõistnud neid inimesi kes oma suhteid avalikult lahkavad. Kindlasti pole ma ainus kes on lõustaraamtus taolisi asju tähele pannud.

Häiriv oli veel see, kuidas see naine endast ennem oppi rääkis. Reaalselt jäi mulje nagu tegu oleks Jumalaema kiriku kellalööja Quasimodo, kes on ühest silmast pime, rangjalgne ja küürakas. Bussis inimesed istuvad ennem pompsude kõrvale, kui tema viltus nina. WTF?!?! Miks võtta kõike seda põhikooli kiusamist nii südamesse? Olen ise olnud kiusaja, kui ka kiusatav, aga mul on siiralt pohhui mis oli, kuna eluga tuleb edasi minna. Peab veel mainima, et see naine oli ennem oppi juba liiga kena sellise mölaka jaoks.

Viimaks sooviks teada mis värk selle täitesüstiga seal on? Eelnevalt on seda kasutatud ühel mehel ja tulemus oli iga nii võlts. Nüüd kasutati seda taaskord naisel ja ilmselgelt tulemus nii võlts. Lisaks peab mainima seda jubedat parukat mida määriti pähe, kui loomulikku soengut. Cmoon, kui sul pole korralikult peanahka näha siis millest me räägime? Igatahes see saade suudab mind viimasel ajal kettase ajada 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s