Sai siis eelmine nädalavahetus Soomes ära käidud. See oli siis teist korda, kui mu eesmärk oli Soome jõuda ja seal olla. Kuigi kunagi sai käidud ka Ahvenamaal, aga arvan et see jääb siiski Rootsi alla. Tean, tean, et ametlikult ikkagi Soome oma, aga ajalooliselt nad on pigem Rootsi oma.

Igatahes, ma ei soovinud siin hakata kahe riigi teritooriumi jagada vaid rääkida milline imeline reis see oli. Vähemlt nii ma kujutasin seda ette. Reaalselt lootsin linnas teha pilte ning neid jagada siin blogis, kui vist ei tasu teinekord nii pikalt ette mõelda. Kui eelmine kord, aasta tagasi, sai käidud kirbukatel ja IKEA-s siis see aasta me olime terve selle aja korteri ja lihtsalt jõime ning sõime. Ma pole elusees ennast nii parmuna tundnud, kui Soomest tulles laeva peal. Vähe sellest, et ma ise nägin välja, kui viimane kalts kellega on just spordisaali põrand ära pestud. Ma tundsin, et ka võõrad minu ümber tjuvad seda, kui nad mind vaatavad.

Muidugi oli see ikkagi tore tripp ja ma jäin rahule. Nalja sai ikka kõvasti ning see on ikka uskumatu, kuidas purjus inimesed oskavad fotosid teha. Kunagi, kui Suslik külla tulevad siis nad lubasid mälupulgal pildid kaasa võtta. Arvan, et saan tervelt mitu postitust teha nende piltidega. Muidugi juttu jätkus kauemaks, kui pidu oli ja mina sain viimasel päeval kell üks päeval kusagil maga ja pooleteise tunni pärast olin taas üleval. Pole siis ime, et tunne oli kui mopil.

Lõppu lisan siis kaks pilti mille sain oma nutiga tehtud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s