Olen viimasel ajal tähele pannud, et miskil ähmasel põhjusel on mu blogi märgitud perekooli foorumis. Minu õnneks pole seal heiti olnud, aga seoses sellega olen mõned korrad seal ringi tuulanud. Tuulamisega on jäänud silma mõned huvitavad foorumi pealkirjad. Kuna ma ise väga foorumi fänn ei ole siis ma üldjuhul siiski pealkirjast edasi ei süvene. Seega ma tooksin mõned huvitavamad näited välja:

Kas kullerile on võimalik kardiga ka maksta?

Pole küll kindel mida postiljon selle kardiga teeb? Sõidab sellega koju?

Mobiil helistab, aga keegi ei helista

Tundub, et peab selgeltnägijate poole pöörduma.

Lihtsalt naljakas: tahan piinamata kanade rindasid

See pealkiri tõmbas alguses ikka leebelt kinni. Reaalselt lugesin kolm korda, et olla kindel oma silmades. Olles ikka hämmingus mis paska ma just lugesin siis tegin selle lahti. Ohh seda üllatust, kui avastasin, et seal on veel video kus inimene reaalselt seda sama asja nõuab. Kellel mingi huvigi asja vastu on siis selle video leiab siit:

Soovitage usaldusväärset kullakokkuostjat

Too mulle, maksan 5 eutsi kilo eest. Väga usaldusväärne, soovitajaks on Vaasja kes elab siselinna surnuaias.

Kas rate.ee elab veel? Kes seal käivad?

Muidugi elab ja mina ikka vahest vaatan mis seal huvitavat toimub 😀 Feimime, minu rate on k-ristjan.

miks peab solaariumis kreemi kasutama?

Vast enamvähem samal põhjusel miks päikse käes.

Kassil pehme toit ei püsi sees

Ohh seda fantaasiat. Reaalselt tuli silmi pilt kuidas mu kass sööb ja oksendab. Oksendab minu pihta. Öäkk!

Enivei, sellega ma tõmbaks otsad kokku. Lihtsalt minu talutavuse piiri.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s