Kusagil kinnisvara veebis olles on üldjuhul alati mu lemmikuks olnud Lasnamäe kuulutused. Nende kuulutuste eesti keelne sõnaseade on lihtsalt nii meeldiv, et see võib tekitada sõltuvust. Seega ma jagana nüüd teiega seda viimast kuulutust mille leidsin. Ma loodan, et see pakub ka teile väikest huumori laksu:

Korteri kuulutus asub SIIN.

Lp. Maakler! Teie abi meile pole vaja !!!Tere tulemast avar hubane ja huvitav korter. Müüa eksklusiivne korter, ümberplaneering 2 tuba 3 toaline korter ja design remont. Köök on joondatud tuba 18m2. Ripplagi ruumis, värvi “šampanja”.Köök sisseehitatud,akrüül ja täielikult läikiv. Sisseehitatud nõudepesumasin-ökonoomne,pliit touch, kaasaegne ahi. Saalist väljapääs rõdule. Rõdu klaasitud, seinad rõdul on viimistletud dekoratiiv krohviga. Kaks magamistuba on teisel pool maja. Üks magamistuba on ühendatud rõdu, mis on fassaadi soojustamine100 mml küttekeha. Kõikjal on plastikust aknad. Täiesti uus sanitaartehnika. Kogu korteri seinad on dekoratiivne itaalia viimistlus.On olemas kelder. Fonolukk. Tugev ühistu.Vaikne hoov parkla ja laste suur mänguväljak. Bussipeatuseni Mustakivi tee 1 minut jalgsi. Mugav asukoht infrastruktuuri 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel.Ärge kartke 5-nda korruse, väga vaikselt , rahulikult,mingit müra. Puudub naabrite peal – hea pluss.Katus on alati soojeneb päikese ja korteris on alati soe,hea vaade aknast.

 

Ma tahaks veel lisada juurde, et korter näeb välja ikka nagu õige venelase oma. Ärge saage nüüd minust valesti aru, ma ei vihka venelasi ega midagi sellist, aga see korteri kogu välimus on lihtsalt nii jubedalt üle pingutatud. Tapeet mis läheb mööda seina lakke? Võib-olla on mul lihtsalt maitse puudus ja ma ei näe moodi seal kus seda on.

Üks kommentaar “[87] Kinnisvara pärl

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s